maandag 18 augustus 2014

Estée Lauder | Pure Color Envy Eye Shadow x Lipstick FW14

Vanaf vandaag zijn de producten voor het najaar van Estée Lauder verkrijgbaar. Het Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette -verkrijgbaar in zes varianten- en maar liefst acht nieuwe tinten Pure Color Envy Sculpting Lipstick. Het kleurenpalette bestaat uit zachte natuurlijke tinten, die perfect aansluiten bij thema's als 'de herfst'. Ik toon jullie vandaag alvast een palette en een lipstick uit deze nieuwe collectie.


Ik ontving deze donkerrode lipstick met een bruine ondertoon. Niet meteen mijn kleur, maar wel een tint die mooi bij het 'herfst' plaatje past. Dit is meteen mijn eerste kennismaking met de Pure Color Envy Lipsticks en ja: het is zeker een aangename kennismaking. 
Van de verpakking op zich was ik al erg onder de indruk. De strakke, toch chique huls, voelt heel degelijk aan en sluit magnetisch. Luxe: check!De creamy finish is net goed: niet te shiny -daar houd ik niet van-, maar ook zeker niet matt. Je voelt de lipstick haast niet zitten. Toch heb je makkelijk vier uur lang mooie gestifte lippen. Deze formule droogt je lippen ook niet uit. Ik zou haast durven zeggen dat hij een beetje aanvoelt als een balsem. Maar dan wel eentje met héél veel pigment :)


Het Pure Color Envy Sculpting Eye Shadow Palette in de de variant 'Currant Desire'. De bruine, roze, paarse tinten zijn erg warm en zorgen toch voor voldoende kleur tijdens -grauwe- herfstdagen. In tegenstelling tot de tint van de lipstick, is dit weer wel helemaal mijn ding.
Ook hiet is verpakking weer op en top: het palette sluit magnetisch af, is niet te groot -travelproof- en ziet er erg luxe en 'Estée Lauder' uit.

Ik koos ervoor om een eerder zachte look te maken met de twee bovenste kleuren uit het palette, maar uiteraard zijn de mogelijkheden hier eindeloos.

Hier zie je hoe het geheel er komt uit te zien. Gezien ik de lipstick nogal hevig vind -voor mijn doen- koos ik er bewust voor om de rest van m'n gelaat heel rustig te houden.

Ik droeg deze zelfde look ook een keer met een ander lipkleur. Op deze manier is hij ook heel geschikt om nu -of later deze zomer- te dragen.

Dankzij deze eerste kennismaking met de Pure Color Envy Lipsticks, is mijn honger naar meer zeker gegroeid! Ik ben alvast mijn volgende kleurtje aan het uitkiezen :)

Wat zijn jouwe favoriet make-up kleuren voor het najaar?

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette €52,76
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick €33,11
Deze producten in berperkte oplage zijn vanaf vandaag beschikbaar bij de parfumerie en op www.esteelauder.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie