dinsdag 22 juli 2014

Yves Rocher | Hydraterende Body Spray Aloë Vera

Hoewel ik af en toe heel erg into bodylotions en consorten ben, zijn er ook van die momenten dat het me kan gestolen worden. Dan heb ik geen zin om te kliederen met tubes lotion -want dan is je hand wat vettiger, waardoor de tube uit je handen glipt en voor je het weet hangt heel de badkamer onder de bodylotion, behalve jijzelf. Maar uiteindelijk is het wel nodig om je huid af en toe extra te hydrateren... 'Hoera' voor hydraterende sprays!


Is het olie? Is het een loiton? Neen dat is het niet! Het is een soort hydraterend vloeistof die je in een zachte nevel over je lichaam sprayt. Het voordeel is dat je niet hoeft te kliederen met tubes en dat het erg snel gaat!
Je hoeft het -naar mijn bescheiden mening- zelfs niet eens open te strijken. Gewoon even sprayen, misschien wat laten intrekken en you're ready to go! Plakkerig is deze hydraterende spray evenmin. Integendeel: het geeft juist een heel fris en schoon gevoel.

Het goedje is ook geurloos -het ruikt een heel klein beetje naar de Aloë Vera, maar dat stoort echt niet - en dus zonder parfum. De spray bevat dus enkel hydraterende bestanddelen.
Mocht je nog op zoek zijn naar een product dat je huid hydrateert, maar heb je geen zin om ettelijke minuten te smeren? Dan is dit is voor jou!


Neem jij graag de tijd om bodylotion/cream te smeren of moet het vooral snel gaan?
Yves Rocher Hydraterende Body Spray Aloë Vera €12.90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie