zaterdag 5 juli 2014

SHOP | New: Nuxe E-shop


"Shop 'till you drop!" Of in dit geval: shop 'till the mailman drops :) Vanaf nu kan je immers online de producten van Nuxe shoppen in hun eigen webshop! Ik vind het echt heerlijk als merken hun eigen webshop hebben. Zo weet je immers zeker dat je 'echte' producten koopt en geen flesjes die 'van de camion zijn gevallen'.

Mijn eerste kennismaking met Nuxe, was die met het micellaire water met drie rozen. Ik heb een aantal keer opnieuw zo'n flesje gekocht, wat toch wel wil zeggen dat ik onder de indruk was :)

Bovendien is ook de alom gekende Huile Prodigieuse een echt cultproduct geworden.

Ik kan me dan dus best voorstellen dat fervente gebruikers van het goedje erg blij zijn met de komst van deze webshop.
Stiekem had ik ook gehoopt dat Bio Beauté by Nuxe ook online zou worden aangeboden via de webshop van Nuxe, maar da's momenteel (nog) niet het geval.

Zowel bestellen als leveren kan voor drie landen: België, Nederland en Luxembrug.
Leveringen zijn gratis vanaf 35euro, indien je er voor kiest om je pakket in een afhaalpunt te laten leveren -uitgezonderd in Nederland. Binnen de 3 tot 5 werkdag zou je je bestellingen moeten ontvangen, tenzij je voor een express levering kiest. Dan kan al binnen de 48 uur genieten van je Nuxe goodies.
Betalen kan via bankkaart -o.a. Visa en BankContact- en via iDeal.

Om de opening van de webshop te vieren, krijg je een gratis beautykit bij aankoop van minimum 45euro en met vermelding van de code 'open14'.
De webshop van Nuxe vind je via be.nuxe.com

Allen daarheen!

Gebruikte jij wel eens iets van Nuxe?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie