woensdag 16 juli 2014

Random | Make-up Horder


Samen met mijn vriend kijk ik dikwijls naar Discovery Chanel. Eén van onze favoriete programma's -t'Is te zeggen: één van zijn favorite programma's. Ik kijk  gewoon graag mee- is 'Extreme Car Horders'. Een programma waarin de gigantische autoverzameling van euh... autoverzamelaars wordt opgeruimd. Slechts één wagen wordt volledig opgeknapt. De rest moet gaan. "Wat een gekken." denk ik dan. "Wie heeft er nu zoveel (een dertigtal) wagens zomaar in z'n achtertuin staan?!" Maar euh... wie heeft er nu zoveel make-up zomaar in de kast staan? Oh wait: that's me!


Laten we het nu even niet hebben over hoeveel make-up ik reeds verzamelde, maar over de manier waarop ik het verzamelde.

Ik heb namelijk een zwak voor gelimiteerde reeksen en 'onbereikbare' producten. Enkele (fictieve) voorbeelden:

"Of ik die fushia roze lipstick -zoals ik er waarschijnlijk al een stuk of tien heb- uit de lente collectie van Chanel echt nodig heb? Neen, maar stel je voor dat ik hem niet koop?! Binnen enkele weken is hij niet meer verkrijgbaar!"

"Die blush wordt niet verkocht in België? Ik kan maar beter alle mogelijke buitenlandse webshops bekijken en op zoek gaan naar degene die hem het voordeligste aanbied."

En tot slot is er ook nog de combo van bovenstaande situaties:

"Oh die nagellak komt maar binnen een maand in België uit, maar hij is nu al te bestellen via 'een buitenlandse webshop'. Ik zal hem dan maar snel bestellen, dan ben ik zeker dat ik hem heb!"

Noem mij naïef omdat ik mij door al die marketingdinges -want laten we eerlijk zijn: daar draait het tenslotte om- laat vangen, maar zo ben ik nu eenmaal.

Ik stel me dan ook de vraag:

Is it just me of lopen er nog zo'n gekken rond?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie