woensdag 30 juli 2014

Random | Instagram Diary #026

Aloha ladies! De zomer is vollop bezig en dat vind ik heerlijk! Ik mag dan wel nog niet in vakantie zijn, maar ik geniet zeker van de kleine dingen rondom mij. Het weer, de kat, mijn nieuwe woonst, lekker eten, mijn vriend,... You know, the small stuff :)1.Morning madness - een snel shot van mijn basis make-up. 2.Happy Life - heerlijk relaxen met een boek. Wat ik van Mascha's boek vond, kan je hier lezen. 3.Potenfluff - gespot bij 'Princess Kiwi'. Supercute! 4.Bananenpannenkoeken met aardbeienconfituur - Just  because I can!

5.Courgette, aardappel en kip - Een lunch waar ik best trots op was! 6.Beach hair in de badkamer - Over de Wild Stylers spray ben ik niet zo enthousiast, maar de Sunkiss Jelly mag er zijn! De truck zit hem in het herhaaldelijk aanbrengen van het product. Na één behandeling merkte ik niet zo'n verschil, maar drie behandelingen later is er toch een duidelijke verandering merkbaar. 7.Roses are red - en mijn kabouter zegt nog steeds 'fuck you'. 8.Samen een printer installeren - Zij checkt of er niets bruikbaar meer in de doos zit. Just in case.

9. Piece of jewelry by &OtherStories - Because it's pretty 10.Princess Kiwi photobombing my flowers - and that is that...

Volgende week heb ik een weekje verlof. Er staat geen grote reis op het menu, maar ik ben zeker van plan enkele leuke uitstapjes te doen. Ik wil naar de Efteling, naar de panda's, naar de sauna en tussendoor ook gewoon eens niets doen en chillen met die billen

Wat zijn jouw vakantieplannen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie