donderdag 10 juli 2014

RainPharma | Sugar Scrub

Wie deze zomer graag een mooi bruin kleurtje heeft, kan ik alvast een gouden tip meegeven: scrub regelmatig! Een goed gereinigde huid, neemt sneller alle vitamines van het zonlicht op. Of ik een suggestie heb? Als je de titel van dit stuk las, weet je uiteraard al dat ik het over de Sugar Scrub van RainPharma wil hebben. Ik zal je alvast één goede reden geven om hiervoor te kiezen: het ruikt heerlijk!

 
De variant die ik ontving heet 'A Zest of Happiness'. Dit is een frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel. Wat mij betreft een ideale geur voor de zomer.
Mocht dit toch niet 'jouw' geur zijn, kan je nog kiezen tussen 'Calming Botanical Toch' -een zachte kruidige geur- en 'Sweet Morning Mint'- een houtige muntgeur.
 
 
 
 
Maar is natuurlijk niet alles!
De suikerscrub bevat eveneens een speciale olie. Hierdoor wordt de huid niet alleen gescrubd, maar ook gebalsemd en gereinigd.
Deze scurb is trouwens bedoelt om je uitgebreid mee te scrubben. Neem dus gerust je tijd.Wie gehaast is en geen tijd/zin heeft in een uitgebreide scrubbeurt, kiest beter voor de Shower Scrub.

Neem jij geregeld te tijd om je uitgebreid te scrubben?

RainPharma Sugar Scrub 'A Zest of Happiness' 300g €19.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie