vrijdag 4 juli 2014

Personal | Muffin On The Move Photo's

Verhuizen. Het was me wat. Dozen vullen en legen. Kasten verslepen en opvullen... Het is één ding om je spullen te verhuizen, maar zonder een echte inrichting is er -naar mijn bescheidden mening- niet echt sprake van een 'thuis'. De inrichting van ons stekje is nog niet helemaal af -is zoiets ooit af?- maar voorlopig ben ik er al erg tevreden mee! Al hebben we nog geen stoelen -ik gebruik momenteel oude stoelen van m'n ouders-, het mag er best zijn! Omdat ik toch wel fier ben op m'n nieuwe woonst en ik vermoed dat jullie ook benieuwd zijn, toon ik jullie vandaag enkele beelden uit onze woning.


Laat ik beginnen met één van de kamers die je eerst te zien krijgt wanneer je binnentreedt: de woonkamer!
De hoofdkleur is hier wit. Hoewel de muren eerder lichtbeige zijn, kozen we voor witte meubelen. Lekker ruim en clean.

DVD-rekjes van Ikea


Poster 'Londen' van Ikea

Kussentjes Urban Outfitters / Ikea

'Coasters' in rubber :) 

Vervolgens kom je terecht in de eetkamer. Ook hier is het vrij 'wit' :) Nog niet alle kasten zitten vol. We wonen er nog maar net :) Je ziet dus vooral decoratie.

'Billy' boekenkast Ikea


'Kallax' IkeaDe canvas auto is een dingetje van m'n vriend :)
Naast een woonkamer en een eetkamer is er beneden ook nog een washok en een keuken. Die zijn beiden niet erg fotogeniek en bovendien erg klein, vandaar dat ze niet aan bod komen in deze 'foto-room-tour-post'.

In de slaapkamer verfden we twee muren wit en twee muren paars. De meubelen zijn er ook... wit :)


Pink Palm Tree Bed

Prachtig zo'n marmeren vensterbanken!

Ik kies er bewust voor om geen meubelen te fotograferen of een foto te nemen van het geheel. Het is en blijft ten slotte een persoonlijk kamertje :)

De badkamer komt eveneens niet in beeld. Ook deze is niet al te groot en bijgevolg helemaal niet zo interessant.

Het pronkstuk van ons huisje is natuurlijk 'Princess' Kiwi :) Al brengt zo'n katje natuurlijk ook specifiek meubilair met zich mee...Naast dit mini-krabpaaltje staat er ook nog eens een paal van anderhalve meter hoog, met daaraan piepende muisjes en fluffy balletjes... Ook is er nog een 'bedje' met luippaardprint en mandje met bloemenkussentjes.... 'Verwend' zegt u? Neeeeuuun! :D

Hoe zie jij je interieur het liefst? Strak en clean of eerder landelijk en warm?

P.S. Opmerking of tips zijn meer dan welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie