vrijdag 18 juli 2014

OPI | The Coca Cola Company Collection


De samenwerking tussen OPI en andere merken zijn geweldig! Geweldig zeg ik u! Uiteraard is het ook commercieel gezien voor beide partijen altijd een slimme zet, maar daar stoor ik me niet aan. Het is een mooie gelegenheid om nieuwe nagellakjes op de markt te brengen en "nieuwe nagellakjes" zijn altijd een goed idee. :) Dit keer gaat OPI in zee met Coca Cola.


Ik moet toegeven dat ik vooral rode tinten had verwacht in deze collectie, maar er is duidelijk meer uit de bus gekomen!

L-R: Coca Cola -Red - You’re So Vain-illa - Get Cherried Away - Today I Accomplished Zero - Green on the Runway


L-R: A Grape Affair - Orange You Fantastic! - My Signature is “DC” - Sorry I’m Fizzy Today

Zoals je ziet -en kan vermoeden aan de namen- zijn de kleuren niet alleen geïnspireerd op de klassieke 'Cola', maar ook 'Diet Coke', Cola Zero, Cherry Coke, Fanta, Sprite,...

Het zilverkleurige "My Signature is 'DC'" verwijst bijvoorbeeld naar het zilverkleurige blikje van Cola Light. De 'DC' verwijst dan weer naar 'Diet Coke' :)
Op en top OPI dus, maar ook zeker op en top Coca Cola.

On the wishlist: You're So Vain-illa en 'Today I Accomplished Zero. Inderdaad: twee uitersten die elkaar mooi aanvullen :)

Het resultaat van deze originele collab kan je vanaf augustus 2014 in de winkels bezichtigen. Vermoedelijk kort daarna op je eigen nagels. Of niet soms? :D

OPI x Coca Cola €14.50
OPI x Coca Cola '10 Pack' (= 8 mini kleurtjes +  mini top coat + mini base coat) €39

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie