maandag 14 juli 2014

OPI | Avojuice

Dames (en heren), ik stel u voor: mijn nieuwe verslaving! Een tijdje terug ontdekte ik voor het eerst het 'Avojuice' van OPI. Hand-en bodylotions in verschillende geurtjes (en kleurtjes). Waarom dit mijn nieuwe verslaving is? Well, let me tell you all about it!


Deze miniverpakkingen -30 ml- zijn uiteraard superhandig! Je werpt ze gewoon in je handtas en je kan ze op elk moment van de dag gebruiken.


De geur van deze lotion is heerlijk! Mijn huidige favoriet is die met mango. Echt een hele zomerse geur :)

De textuur is a-ma-zing! Zelf mijn moeder - die nogal sceptisch staat tegenover  lotions met een geurtje staat - was onder de indruk. Je handen worden er echt heel zacht van! Net babybilletjes :)
Bovendien is dit goedje niet plakkerig en trekt het vrij snel in.


Het zijn als het ware snoepjes voor de handen. Gezonde snoepjes, weliswaar :)

Het grote nadeel is de verkrijgbaarheid hiervan. Seriously people: waar koop je deze dingen?! Ik weet dat ze te verkrijgen zijn bij de Lakstore in Antwerpen en bij Beautyqueen in Gent, maar dit zijn niet meteen plaatsen waar ik frequent moet zijn. Zonde!
Liefste team OPI, waarom verkopen jullie deze babies niet gewoon bij Planet Parfum?

Mocht je dit Avojuice toevallig ergens tegenkomen: inslaan die handel!
Ik plan alvast een bezoekje aan de Lakstore, om daar met een gigantische fles van dit spul buiten te wandelen.

Gebruikte jij het 'Avojuice' van OPI wel eens?

OPI Avoujuice ongeveer €4 30ml

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie