zaterdag 26 juli 2014

Inglot | Eye Shadow, Sleeks & Nail Enamel

Enige tijd gelden melde ik al dat Inglot te koop was in België. Vandaag laat ik jullie -eindelijk- een aantal producten van het Poolse cosmeticamerk zien. Ik kan je alvast vertellen dat ik vooral onder de indruk ben van de oogschaduws. Dit is uiteraard geen verrassing, daar mening blogger er eerder al vol lof er over schreef.

 
Nail Enamel '880'
 
Laat ik maar meteen beginnen met hetgeen waar ik het minst enthousiast over ben: de nagellak. 'Nail Enamel', zoals Inglot dit zelf noemt.
Hoogstwaarschijnlijk is de negative vibe die ik van dit product krijg, iets heel persoonlijk. Ik ben niet gek op de kleur en niet op de finish.
Combineer dit met een erg waterige formule die niet zo heel goed dekt en je bent mijn aandacht kwijt.
Maar zoals ik al zei, 't is iets persoonlijk. Als zalmkleur en een metalic finish jou wel aanspreken, is dit ongetwijfeld een match made in heaven.

Sleeks '29B'
Over deze lipgloss 'Sleeks' ben ik dan weer wel te spreken. Over het pigment kan ik helaas weinig zeggen -aangezien ik een transparant glossje mocht testen-, maar de houdbaarheid is in elk geval top! Na een drietal uur glanzen mijn lippen nog steeds. Een hapje en een drankje overleeft hij niet.
Dit glossje pakt niet! Iets wat ik toch een groot pluspunt vind.

Eye Shadow -naam onbekend-
Hoewel de kleur op zich eerst niet zo mijn ding was, ben ik toch heel enthousiast over deze oogschaduw. Over de kleur en het pigment, heb ik het zo dadelijk.
Eerst en vooral: de verpakking! Ik had het magnetisch systeem al wel een keer gezien, maar ik ben pas nu echt onder de indruk! Het oogt mooi en het is zo ontzettend makkelijk! Het enige nadeel is dat de naam van de kleur op de pan staat... Onderdaan... Daarvoor zou je dus je oogschaduw uit de mono-verpakking moeten verwijderen... Jammer!


Aan het pigment is dan weer niets 'jammer'. De roze, gouden kleur is erg draagbaar en ook zeker goed gepigmenteerd. In de verpakking lijkt de kleur net iets roder, maar de kleur van de swatch vind ik dan weer net iets mooier.

De prijs-kwaliteitverhouding vind ik zeker ok! Inglot is immers niet echt 'duur'. Het zijn ook geen budgettoppers, maar zeker betaalbaar voor de gewoon man vrouw.

Wat is jouw favoriete product van Inglot?

Inglot Nail Enamel €9.00
Inglot Sleeks €13.00
Inglot Eye Shadow Mono €7

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie