zondag 13 juli 2014

Ici Paris XL | Cosmetic Bags


Sta mij toe dat ik -tussendoor- even een tip deel. Ici Paris XL brengt deze zomer een collectie 'cosmetic bags'. Ideaal voor wie nog op reis mag/moet/wil vertrekken en absoluut niet weet hoe die kilo's make-up moeten ingepakt worden.
 
Een goeie toilettas -voor op verplaatsing of gewoon voor thuis- is geen overbodige luxe! Je spullen zijn goed beschermd en met een beetje geluk oogt het ook overzichtelijk.
 
Mijn favoriet uit de reeks is de Vanity Case (rechts boven), een toilettas strakke toilettas die ruimte biedt voor een hele hoop make-up :)
 
In deze reeks 'cosmetic bags' is er ook gedacht aan de heren! Links onder zie je de ' Men's Toiletry Bag'. Ook deze tas is best ruim, waardoor er bijvoorbeeld makkelijk een trimtoestel in kan worden opgeborgen.
 
Niet afgebeeld, maar wel interessant: de 'Duo Pouch'. Dit is een grote toilettas, met daarin een soort clutch die je ook apart kan gebruiken. Multifunctioneel. Dat zien we graag!
 
Oh ja: de tassen hebben aparte vakjes en sommigen zelf een spiegel! Mocht je benieuwd zijn, ga ze dan zeker een keer in de winkel bekijken!
 
Hoe ziet jouw toilettas er uit?
 
Vanity Case €19.95
Make Up Pouch €9.95
Duo Pouch €24.95
Vanity Make Up €12.95
Men's Toiletry Bag €15.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie