maandag 28 juli 2014

Collection | Lasting Perfection Concealer

Deze review beloof ik jullie al meer  dan een jaar. De hashtag 'bad beautyblogger' is hier op zijn plaats, ja. Ik heb dan ook absoluut geen geldig excuus of een verklaring, waarom deze post zo lang op zich liet wachten. Mijn oordeel was immers al snel gevormd...


Ik zit niet vaak op Youtube en ik volg  er dan ook geen tientallen buitenlandse beautyguru's. Naar het schijnt is deze concealer wel heel populair bij hen.  Desondanks het feit dat ik me niet echt op dat terein begeeft, kwam het nieuws me toch ter oren. Een concealer met zo'n reputatie: dat moest ik testen!

Tijdens één van mijn tripjes naar Londen, kocht ik deze bij Superdrug. Hij word uiteraard ook gewoon verkocht bij Boots. Ik koos voor de kleur 'Fair 1' de lichte kleur uit het gamma. Deze is precies goed voor mij. Er zijn verder nog drie meer donkere tinten.


De concelear breng je aan met een sponsaplicator. Deze vind ik persoonlijk erg prettig werken. Zowel voor onder de ogen als op m'n oneffenheden.


Met bovenstaande foto's trachte ik aan te tonen hoe goed deze werkt als comfoulerende concealer; Ik trachte mijn 'schoonheidsvlekje' weg te werken. Zoals je op de rechterfoto ziet is deze niet helemaal verdwenen, maar wel duidelijk vervaagd. Je kan de dekking dan ook zelf opbouwen.

De beloofde 'perfection' is helaas niet 'lasting'. Na een tiental uur begin je de gecamoufleerde oneffenheden weer beter te zien. Geen ramp, aangezien dit -volgens mij- met zowat elke concelear zo gaat :)

Mocht je in Londen zijn en niet weten wat kopen -as if!- dan kan ik je deze van harte aanraden! Trust me, you won't regret it!

Wat is jouw favoriet conclear?

Collection Lasting Perfection Concealer £4.19 / €5.31

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie