zondag 20 juli 2014

&OtherStories | Cheek & Lip Tint 'Swivel Pink'

Enige tijd geleden was ik in A'pen voor de feestelijke opening van &OtherStories. De kleding van het zusterbedrijf van H&M was geen vreemde voor mij, maar de make-up en andere beautyspulletjes waren dat wel. Dit leek mij een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen.


Toen ik de Cheek & Lip Tints zag, werd ik op slag vrolijk. Ik hou echt van zulke producten. Echt 'handtassen' materiaal! Ik koos voor 'Swivel Pink'; een zachte snoeproze kleur.


De textuur is vrij romig, maar eens hij in aanraking komt met de huid, heeft hij een poederig effect. Mooi op je wangen, niet zo geslaagd op je lippen. Daarvoor is de formule eigenlijk een klein beetje te droog.
Gepigmenteerd is deze cheek & lip tint in elk geval!


Wat ik minder geslaagd vind, is de verpakking. Goed, ik weet ook wel dat ik geen luxeproduct koop en dat ik voor het geld eigenlijk niet veel meer mag verwachten. Stiekem doe ik dat dus wel :)

Bovenaan op de verpakking, bij het stickertje met de product naam op, zie je een blauw 'zeeachtig' icoontje. Dit duidt er op dat de formule van dit multifunctionele product uitermate geschikt is om mee in de zon te komen. Sommige make-up is echter niet bestand tegen hitte of bevat stoffen die schadelijk kunnen zijn wanneer ze gedurende een lange periode aan hevig zonlicht worden blootgesteld. Voor een dagje aan het strand kan je dus zonder problemen voor de cheek & lip tint.

Mocht je bij & Other Stories zijn -of eens online een bestelling plaatsen!- dan kan ik je deze cheek & lip tint zeker aanraden. Wat ook schijnt goed te zijn, is de face contour cream. Het is maar een tip he :)

Gebruikte jij wel eens make-up van &OtherStories?

&OtherStories Cheek & Lip Tint 'Swivel Pink' €4

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie