zondag 29 juni 2014

Rituals | Hammam Hot Scrub

Ladies and getlemen: de verhuis zit er op! Meer zelfs, we wonen al een hele week in onze nieuwe stek! Het is nog wel wennen, maar stilaan gaat het leven z'n gewone gangetje. Na al dat gedoe en getrek met zware dozen, vind ik dat ik wel eens wat extra pampering verdient heb! En hoewel ik niet eens zo'n scrubfan ben, grijp ik voor die extra verwennerij toch onmiddellijk naar de Hammam Hot Scrub van Rituals.
 Voor mij zit het hem vooral in de geur. Hoewel ik het niet zo heb voor de 'pure' geur van eucalyptus, is de combinatie met gember hemels!


Ook niet mis: de structuur van deze zoutscrub. De fijne korrel van het zeezout is vermengd met voedende olie.
Deze scrub is trouwens ook eenvoudig weer af te spoelen, zonder dat er al teveel plakkerige restjes blijven hangen :)
Hoewel de Hammam Hot Scrub van Rituals je huid niet uitdroogt, vind ik het fijn om na gebruik de AfterOil in 'Sweet Morning Mint' van Rainpharma te gebruiken. Niet nodig, maar geursgewijs -is dat een woord?- een match made in heaven!
Je krijgt er een instant-spa gevoel van :)

Hou jij van de geur van eucalyptisch bij verzorgingsproducten?

Rituals Hammam Hot Scrub 450g €18.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie