maandag 30 juni 2014

Random | Instagram Diary #025


Hoera, juni zit er weer op! Niet dat ik juni geen fijne maand vind, maar het was vooral een hele drukke maand. De maand waarin ik zou verhuizen. De vooropgestelde datum was 15 juni. Tegen 20 juni was in werkelijk 'verhuisd'. Niet zo slecht dus :) Afgelopen maand werd volledig overheerst door deze gebeurtenis, waardoor ik ook heel weinig gebruik maakte van Instagram. Een stapel verhuisdozen is niet meteen een boeiend beeld, lijkt me. Vandaar opnieuw een iets kleiner 'Instagram Diary' deze maand. Kort maar krachtig, zeg maar :)


1. Fathersday Breakfast - Want de papa was verjaard 2. Sofa - De zetel werd geleverd! 3. MuffinFluf - Gewoon een leuk poefje dat ik perse wou hebben voor de slaapkamer :) 4. Birthday Breakfast - De week na Vaderdag verjaarde mijn vader en trokken we naar A'pen, waar we een snel ontbijtje namen bij Starbucks.


5. Antwerpen dus - Helemaal bovenaan het Red Star Line Museum 6. Princess Kiwi - Zaterdag 21 juni waren we helemaal 'verhuisd' en we namen meteen ook een huisdier. Ik stel je graag voor aan Kiwi, een kattin van 8 maand met ogen om in te verdrinken. 7. Bed Time Story - Tropical Pillows; I like! Deze bestelde ik trouwens bij Zara Home. 8. Princess Kiwi Pt. 2 - Afgelopen weekend werd mevrouw gesteriliseerd. Dit is nog een 'before' foto, maar intussen maakt ze het wel ok. Een beetje 'woozie' maar ok :)


De verhuis is al bij al vlot verlopen, maar ik ben heel blij dat het achter de rug is. Ik ben helemaal klaar voor de zomer! Er staan geen grote reizen op het programma, maar een spontaan tripje is zeker niet uitgesloten.
Verwacht je ook aan een overload van 'Princess Kiwi' foto' :D (Op Instagram terug te vinden onder '#princesskiwi'. Voor de liefhebbers van het genre ;) )

Heb jij vakantieplannen deze zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie