maandag 23 juni 2014

Random | Elfi x Fotocover


De verhuis ligt achter me: afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik in onze nieuwe stulpje getrokken! Helaas komt de internetman pas aankomende vrijdag langs, waardoor een avondje uitgebreid bloggen nog even niet mogelijk is. Even een snelle update in m'n werkpauze, is dan weer wel mogelijk. Dit nieuwtje wil ik jullie dan ook niet onthouden: Elfi (De Bruyn) strikes again!


Ik leerde Elfi kennen via haar blog, haar boek en haar nagels. En hoewel de immervrolijke spring in 't veld druk bezig is met een tweede boek, vond ze toch nog tijd voor een ander leuk projectje: Elfi ontwierp vijf smartphone covers voor fotocover.be!


Mijn favoriet is de 'Stars can't shine without darkness' variant. Als is de 'Pandicorn' case ook geweldig :D

Je hoeft trouwens ook geen iPhone 5 ofzo te hebben om met deze babies te pronken. Deze zijn verkrijgbaar voor een groot gamma smartphones :)

En er is nog goed nieuws: vanaf 9 september 2014 kunnen we allemaal aan de slag met het tweede 'Happy Nails ' boek! Woohoo!

Is het iets voor jou, zo'n 'pimped by Elfi' phonecase?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie