maandag 16 juni 2014

Personal | Muffin On The Move

Deel van het interieur :) 
Geen paniek: ik leef nog! Ik leek even van de (virtuele) aardbodem verdwenen, maar dat had alles te maken met het feit dat ik binnenkort -aankomend weekend!- verhuis. Ik had het er al vaker over, maar this is it: samen met m'n vriend ga ik in het huis wonen waar m'n oma vroeger woonde. Superspannend!


Verhuizen is sowieso al een hele organisatie, maar tot nu toe vond ik de klusjes -schilderen, plamuren, schuren (niet in die volgorde, want dat slaat nergens op)- toch het moeilijkst. Maar liefst anderhalve week hebben vriendlief en ik geschilderd en geklust. Serieus: ik kan geen verf meer zien.

Vervolgens wist ik ook wel dat ik veel nieuwe spullen zou moeten kopen. Waar ik geen rekening mee had gehouden, was de verpakking daarvan. Volgens mij zullen de vuilnismannen -en met name die van het papier en karton- niet tevreden zijn als ze zien wat ik allemaal voor hen verzamelde.

Hoewel we reeds het het merendeel van onze meubels hebben, is er nog een groot probleem: stoelen.
Op dit ogenblik hebben we welgeteld twee zitmeubels: een bureaustoel en een sierpoefje...
Ze zijn wel besteld hoor, maar blijkbaar zijn meubelwinkels net zoals de Belgische spoorwegen: een beetje vertraging kan altijd.

Tijdens al dat klussen ben ik ook gaan nadenken over Muffins At Tiffany's. Ik vond het uiteraard erg jammer dat er gedurende deze periode geen blogposts online kwamen. Maar helaas: als je van negen uur 's ochtends tot negen uur 's avonds in de weer bent met trapladers en daarna nog een uurtje nodig hebt om alle verfresten uit je haar te peuteren, dan heb je nog weinig  geen energie om een blogpost samen te tikken.
Toch heb ik enkele dingen besloten. Muffins At Tiffany's zal er anders gaan uitzien. Figuurlijk dan, want de lay-out blijft nog even zoals die is :) Er zullen bijvoorbeeld minder uitgebreide reviews verschijnen en meer kernachtige berichten. Zelf merk ik dat ik weinig plezier haal uit het schrijven of lezen van ellelange blogposts. Vandaar deze beslissing. Bijgevolg zal ik ook proberen vaker te posten. Tot op heden werd er 'een dag wel, een dag niet' gepost. Indien mogelijk zal er nu elke dag iets nieuws te lezen zijn.

Komende week kampeer ik nog een beetje in m'n oude woonst, dus schrik niet als het hier nog even rustig is!

Zo lieve lezer: dit was de eerste ' #muffinonthemove ' update. Met die hashtag plaats ik ook allerlei onzin aangaande de verhuizing, op sociale media. Just so you know.

Ik hoop je binnenkort ook enkele foto's te kunnen laten zien.
Intussen zijn alle verhuistips welkom :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie