zaterdag 28 juni 2014

Dermalogica | Dynamic Skin Recovery SPF50

De zomer ging vorige week van start en het beloofd er eentje te worden met veel zon. Heerlijk vind ik het! Al moet je natuurlijk niet te overmoedig worden en 'lekker' bakken en braden. Een goede bescherming is zeker een must! Helaas vergeet ik zelf vaak m'n gezicht te beschermen. In m'n gewone huidverzorging zit wel wat SPF, maar da's eigenlijk niet voldoende om me tegen volle zon te beschermen. Gelukkig zorgt Dermalogica voor een oplossing.

Bij Dynamic Skin Recovery SPF 50 combineert Dermalogica nieuwe ingrediƫnten en innovaties, waaronder Oleosome technologie, om AGE
smart Dynamic Skin Recovery, te optimaliseren. Deze medium-gewicht dagelijkse moisturizer heeft een upgrade gehad waardoor de SPF verhoogd is van 30 naar 50!
Maar er is meer: doordat de SPF werd opgetrokken naar 50, wil dit niet zeggen dat er daarom ook meer chemische rommel werd gebruikt. Au contraire: er werden maar liefst 50% minder chemische filters gebruikt. Hierdoor is de Dynamic Skin Recovery met SPF 50 ook zeer geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons.

Ben jij bewust bezig met SPF op je gezicht?

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 50 ml €84,90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie