woensdag 7 mei 2014

Rituals | Shanti Shower

Begin vorige maand stelde Rituals de vernieuwde Ayurveda  lijn voor. Ik viel als een blok voor het 'Chakra water', de bed en body mist uit deze lijn. Deze staat nog steeds hoog op m'n wishlist! Een body mist met de zoete geur van 'Sweet Almond' en de frisse bloemige geur van 'Indian Rose'. Beide geuren zijn vrij prominent aanwezig en juist dat vind ik geweldig! Ik ben dan net zo enthousiast over de de Shower Oil uit deze lijn, die 'Shanti Shower' werd gedoopt.


Hoewel de Shower Foam  van Rituals één van de meest bekende producten is van Rituals, houd ik toch meer van de Shower Oil. En dat terwijl ik niet eens zo gek op olie ben!


De verpakking verraadt meteen waarom ik dit product zo heerlijk vind: wanneer je de olie aanbrengt op je huid en hij komt in aanraking met water, verandert hij een soort milky, silky substantie :) I love milky silky stuff!

Persoonlijk vind ik ook echt dat mijn huid er wat meer door gevoed wordt. Iets wat mijn droge winterhuid wel kan gebruiken, nu mijn armen en benen weer getoond worden in hippe topjes en shortjes. 
Indien je echt een hele droge huid hebt, heb je volgens mij toch nog een ander product nodig dat extra hydrateert.

De Shanti Shower Oil van Rituals zit in een handige pompflacon van hart plastiek . Geen gedoe en geknijp in slappe tubes die zo weer uit je handen floepen, gewoon pompen :)

'Driewerf hoera' voor de Shanti Shower Oil! Zowel de geur, als de werking en het resultaat ervan vallen volledig in de smaak. Tegen de zomer wil ik ook graag het Chakra water aan m'n verzameling toevoegen. En misschien ook de scrub uit deze lijn... Als ik dan toch bezig ben ;)

Heb jij wel eens een shower oil van Rituals gebruikt?

Rituals Ayureveda Shanti Shower Oil 200ml  €8.50  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie