maandag 19 mei 2014

Rituals | 3-in1 Miracle Mascara

Het is je misschien al opgevallen: ik schrijf haast nooit nog over een mascara. Sinds ik mijn geliefde Sexy Blacks van Helena Rubinstein voor het eerst kocht, heb ik eigenlijk geen andere mascara meer gebruikt. Da's ondertussen al meer dan een jaar geleden... Dat zegt natuurlijk veel over mijn favoriete mascara, maar da's niet zo interessant voor jullie :) Toen Rituals de '3-in-1 miracle' mascara vernieuwd, besloot ik het er dan toch maar op te wagen. Speciaal voor u, lieve lezer ;)

 
De verpakking schreeuwt Rituals : het bloemige patroon op de zwarte verpakking geeft je meteen dat typische 'zen-gevoel' dat bij alle de meeste producten van Rituals terugkeert.  Helaas ben ik hiervan geen fan bij make-up producten. Die heb ik liever strak. Of juist helemaal over the top, met glitters enzo. Maar da's duidelijk iets persoonlijks :)
 
Het siliconen kwastje, vind ik dan weer wel heel erg fijn. Je hebt niet te veel product op je kwastje en je wimpers worden mooi gesepareerd.

De 3-in1 Miracle Mascara zou je wimpers krullen, verlengen en volume geven. Vervolgens zou deze ook niet mogen klonteren of voor vegen zorgen. See for yourself:

Je ziet duidelijk een verschil (mocht dat niet zo zijn: links is zonder mascara, rechts is met de 3-in-1 Miracle Mascara), maar toch is het niet helemaal geslaagd, wat mij betreft. Lengte en volume is er zeker. Zelf had ik toch graag wat meer krul gezien. Je kan hiervoor natuurlijk een wimperkruller gebruiken, maar daar heb niet altijd de tijd voor.

Op deze foto's is het ook niet meteen te zien, maar ik merk dat deze mascara toch snel klontert. Ik breng van het principe 'eentje is geentje' en breng daardoor vaak een laag of twee -misschien zelfs drie- aanbreng. Niet met deze mascara dus, want dat loopt fout af.

Aan de andere kant: de 3-in-1 Miracle Mascara blijft wel heel lang zitten! Ik moet er zelfs moeite voor doen, wanneer ik m'n make-up verwijder. Een waterproof eye make-up remover is dan ook aan te raden.

Is dit een slechte mascara? Neen, dat zeker niet, er zijn gewoon betere mascara's te verkrijgen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is zeker in orde, maar ik kies volgende keer waarschijnlijk toch weer voor mijn oude favoriet.

Heb jij wel eens een mascara van Rituals gebruikt?

Rituals 3-in1 Miracle Mascara €15.50
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie