zaterdag 31 mei 2014

Random | Instagram Diary #024

Hiphoy lieve lezer! Mei zit er weer op. Het lijkt steeds sneller en sneller te gaan! Ja, da's een huizenhoog cliché, maar daarom zeker niet minder waar. Serieus: het is alsof ik gisteren pas m'n Instagram Diary van april aan het samenstellen was. Bijgevolg heb ik ook niet zo heel veel foto's geplaatst op het immer populaire fotoplatform. Mijn dagen waren gevuld met werken, bloggen en 'verhuizen'. Al was er af en toe wel tijd voor een verzetje :)

1. Sheer Tint Ombre effect - ik ging aan de slag met Don't Voilet Me Down van OPI. Deze sheer tints bieden erg veel mogelijkheden. 2. Neon Camera - Ik was erg onhandig tijdens het fotograferen van een nagellak. Gelukkig bleef de schade beperkt. 3.Chocolade-ijs, popcorn en panacota - Best dessert ever!!! 4. Birthday breakfast - voor de mama dit keer :)

Tijdens de feestelijke opening van & Other Stories 'instagramde' ik er wel op los :)

6. Sugarfull van Faby - Dit lakje vond ik wel bij & Other Stories passen 7. Selfie - Bij de make-up afdeling :) 8. A bag full of joy :) 9. Inhoud van het zakje op de vorige foto :)

10. Bubbles & green - lovely combo 11. It has begun... - Ik ben nog niet officieel verhuisd -want er is nog heel wat werk - maar onze namen hangen reeds op de bel! Ik hou jullie verder op de hoogte ;)

Zoals ik al zei: ik nam niet heel veel foto's :) Door tijdsgebrek schiet het bloggen er wel eens bij in. Al probeer ik uiteraard mijn best te doen om toch om de dag iets online te krijgen. Hope you don't mind :)

Hoe was mei voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie