donderdag 29 mei 2014

RainPharma | Elementary Toning Mist


Dus. Er zijn zo van die producten die ik haast dagelijks gebruik, maar waaraan ik  -om de één of andere ongekende reden- nog nooit een blogpost op Muffins At Tiffany's wijdde. Een voorbeeld van zo'n product, is de Elementary Toning Mist van RainPharma. Na mijn gelaatsbehandeling bij RainPharma, in november vorig jaar, mocht ik een aantal producten mee naar huis nemen. Deze heerlijk geurende tonic, was één daarvan. Sindsdien, zijn we onafscheidelijk.

Wie dit product reeds kent, zal ongetwijfeld weten waarom dit een grote favoriet is. Dit spul ruikt namelijk hemels!
Ik spray deze toner s'ochtends en 's avonds over m'n gelaat en wordt telkens verrast door de frisse geur van rozen en komkommer. I love it! Stiekem wou ik dat er ook een parfum met deze geur werd uitgebracht :)
Uiteraard draait het om meer dan enkel de geur.
Waarom zou je eigenlijk een toner gebruiken? De Elemantary Toning Mist gebruik je om productresten te verwijderen en zodat het serum en de dagcrème op een geneutraliseerde huid kunnen worden aangebracht. Hiermee reinig je je huid als het ware, maar dan zonder water. Overvloedig gebruik van water is immers niet altijd goed voor de huid.
Wat ik zelf ook een groot pluspunt vind, is dat deze toner (net zoals alle producten van RainPharma) geen chemische bestanddelen bevat. Beter nog: deze toner bevat ook geen alcohol! Dit maakt dat deze heerlijk geurend goedje, geschikt is voor elk huidtype. Zeker ook voor gevoelige huidjes.

 Ja, ik ben verliefd! Ik hou van het verfrissende effect dat deze elementary toning mist heeft op m'n gelaat en van het schone en cleane gevoel dat hiermee gepaard gaat.
Afgaande op de prijs, zou je dit een luxeproduct durven noemen. But then again: RainPharma is een kwalitatief merk van Belgische bodem!

Wat is jouw favoriet toner?
RainPharma Elementary Toning Mist €37.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie