zaterdag 17 mei 2014

Olry | Tennis Ball Neon

Neon nagellak, ik heb er een zwak voor. En da's nog zacht uitgedrukt! Vorig jaar was het al helemaal hot and happening, maar ook dit jaar kan je gerust nog voor neon kiezen. Maybelline bracht onlangs nog een collectie met neon nagellakjes uit en ook OPI heeft een soort gelijke lijn in petto. Tijdens het Lookiss event, liet ik mijn oog vallen op deze neon lak van Orly. Hij geeft nog net geen licht...


Toen ik de display van Orly zag, maakte de nagellakliefhebber in mij, een vreugdesprongetje. Dit is immers m'n eerste lakje van Orly!
Wat me onmiddellijk opviel, was de rubberen dop. Door het rubber, kan je de flesjes gemakkelijker opendraaien en glijd je er niet zo snel af. If you kow what I mean.
Het kwastje lakt vrij makkelijk, zelf voor iemand met fijne nagels als ik. Toch zou ik de kwastjes niet 'smal' durven noemen.

Ook de dekking van dit 'Tennis Ball Neon' verraste me. Een dergelijke kleur heeft al snel meerdere lagen nodig, maar aan twee laagjes heeft deze gele neon kleur al genoeg. Impressive!
De kleur blijft ook best lang mooi. Reken op een perfecte manicure van drie dagen en wat tipwear op de vierde dag.


Op m'n nagels heeft het geel bijna iets van groen. Ik vind het wel wat hebben. 'Tennis Ball Neon' is misschien niet geschikt voor elke gelegenheid, maar daar stoor ik me niet aan :D

Hou jij van felle neon nagellak?

Olry Tennis Ball Neon €12.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie