donderdag 15 mei 2014

New in town | & Other Stories

Eindelijk is het zover: morgen opent de eerste winkel van & Other Stories in België! Sinds ik de keten vorige zomer ontdekte, ben ik een groot fan! Via de webshop kocht ik jurkjes, tassen, handschoenen,... Hoewel &Other Stories ook een beautyafdeling heeft, kwam ik er nog niet toe deze te verkennen. Ik wil er dan ook mijn missie van om dit deel van de winkel beter te leren kennen. Tijdens de feestelijke opening van het eerste filiaal in België, keek ik alvast mijn ogen uit.


Enkele weken terug, liep ik als eens langs het pand in de Korte Gasthuisstraat te Antwerpen. Van buiten zag het er best klein uit. Het had eerder iets van een boetiekje, dan van een internationale keten. Boy, was I wrong! Het pand is gigantisch! Gelukkig oogt het niet als een keten. Het cleane interieur werd afgewerkt met landelijke elementen, waardoor het iets warms en gezellig uitstraalt. & Other Stories Antwerp neemt trouwens twee verdiepingen in beslag. Het leuk is, dat je steeds nieuwe ruimtes en hoekjes blijft ontdekken: net wanneer je denkt alles te hebben gezien, duikt er weer een nieuwe ruimte op :) Doorheen de winkels staan ook veel spiegels. Dit zorgt er niet alleen voor dat je snel een oufit of en juweel kan bekijken, maar het creëert ook ruimte.

Oh en even off the record: het was er gisterenavond druk, drukker, drukst! Gelukkig was ik er tegen openingstijd, want een uurtje later kon je er over de koppen lopen!Hoewel ik & Other Stories al kende van hun webshop, was ik toch nog verrast door de winkel zelf. In m'n gedachten was het nog steeds een kledingwinkel, die ook accessoires en beauty verkocht. Niet dus. Het is een winkel waar zowel kleding, als accessoires, als juwelen, als beauty verkocht worden. M.a.w. de nadruk ligt niet op één aspect. Al werd mijn aandacht toch eerder getrokken door de juwelen en de beautyproducten. Maar hey, daarom blog ik er ook over :)

Wat ik wel leuk vond, waren bordjes als deze, die doorheen de hele winkel te vinden zijn.


Deze onderstaande mag dan wel puur informatief zijn, maar toch vind ik het tof staan. 'Paris' maakt dan gewoon alles beter :)
Kijk hoe ik mijn eigen foto photobomb!

Lipsticks, oogschaduw, bronzers, nagellak,... you name it, they got it! Alles staat er netjes uitgestald en elk product is van een tester voorzien. Het viel me ook op dat er tissues voor handen waren, waarmee je swatches kon verwijderen. Slim gezien!


Ook aan skincare geen gebrek: bodymists, creams, scrubs, showerlotions,... Een je kan de producten ook gewoon onmiddellijk uittesten!


Naast het & Other Stories huismerk, worden er ook producten van o.a. Eyeko, Erborian en This Works verkocht.


De juwelen van & Other Stories vielen in de smaak! Ze gaan regelmatig samenwerkingen aan met jonge designers die dan tijdelijke collecties ontwerpen. Ik ben niet echt thuis in die wereld om ook effectief enkele namen te onthouden, maar onderstaande stukken vond ik in elk geval heel mooi. Vooral de 'poezenring' :)

Elke genodigde mocht eveneens een juweel kiezen uit een voorgeselecteerd aanbod. Ik koos voor dit kettinkje met een handje een oog.
 
Daarnaast kocht ik zelf nog twee andere items. Uiteraard was er nog veel meer moois dat ik maar al te graag wou meenemen, maar op een bepaald moment was het er zo druk, dat ik het maar voor bekeken hield.
Ik koos voor de Cheek & Lip Tint in de kleur 'Swivel Pink' en een scrub uit de 'Fleur de Mimosa' lijn.


De prijzen van de beautyproducten zijn trouwens nog best budgetvriendelijk te noemen. Voor de scrub betaal je €9 en voor de Cheek & Lip Tint €15. 
Beide producten komen later uiteraard uitgebreid aan bod :) Of wat had je gedacht!
 
Vanaf vrijdag 16 mei om 12 uur, kan je alles met je eigen ogen ontdekken! Place to be: Korte Gasthuisstraat 17 te Antwerpen. Da's niet ver van MAC ;)

Bedankt aan het hele team voor de mooie avond en de uitnodiging!

P.S. Op 5  juni opent & Other Stories een winkel in Brussel! Change of plans: Daar het centrum van Brussel die dag moeilijk bereikbaar zal zijn, zal & Other Stories pas op 7 juni openen. Place to be: Gulden-Vlieslaan 15!

Ga jij binnenkort ook een kijkje nemen bij & Other Stories?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie