dinsdag 27 mei 2014

Nails | Morgan Tailor

Morgan Taylor. Nooit van gehoord? Ik ook niet! Zonde, want onder het catchprase 'Sophistication in a bottle' wordt  er meer dan dertig jaar aan gewerkt! Men wil dan ook vooral uitpakken met het grote kleurenspectrum en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de flesjes. Lets take a closer look...


Wat betreft het de verpakking: Morgan Taylor zou een ergonomische dop hebben een speciale Italiaanse glazen bodem. In alle eerlijkheid: ik merk niet meteen iets speciaals, maar de flesjes zijn gewoon degelijk en gebruiksvriendelijk :)

Voor ik begin: de namen van de producten zijn heel goed gevonden! Vooral de het aanbod aan top-en basecoats werden voorzien van leuke namen. 'Need for speed', 'Make it Last', 'Go ahead and grow' :)

Ik testte een base coat, een 'echte' nagellak en een topcoat.

'Stick With It' is een long lasting base coat.
In het flesjes heeft deze base coat een oranje gloed, maar op de nagels is dit onzichtbaar. Het product is niet overdreven vloeibaar en droogt ook snel op, waardoor je snel met een kleur aan de slag kan.
'Stick With It' zou de nagels ok sterker maken en zorgen voor maximale hechting en duurzaamheid.

Kleurtje van dag: Sitting Pretty.


Een mooie fuchsia roze kleur uit het standaard gamma van Morgan Taylor. Het aanbrengen van deze kleur gaat erg vlot. Het borsteltje is wat aan de smalle kant, maar ik vind het best prettig werken.
Deze kleur dekt in twee laagjes. Met één laagje zie je nog net dat witte randje van je nagels. Maakt niet uit: ik gebruik altijd twee laagjes :)

Make It Last is de long-wearing top coat uit het Morgan Taylor gamma.
Deze lakt opnieuw erg prettig en zorgt voor een shiny resultaat. Opvallend: deze droogt erg snel! Zo'n topcoat komt altijd van pas :) Well done!

Deze combo zou zo'n tien dagen moeten blijven zitten. No offence: maar tien dagen, is dat niet wat hoog gegrepen? Ik bedoel maar: wanneer m'n nagellak er vijf dagen blijft op zitten, ben ik al onder de indruk. Maar hey: ik testte het graag voor je uit! You never know, right?

Goed nieuws: deze blijft zeker vier dagen feilloos zitten, maar daarna gaat het langzaam bergaf. Ik kan niet zeggen dat ik dit teleurstellend vind -au contraire. Alleen een beetje gek om te denken dat dit tien dagen zou blijven zitten :)


 Morgan Taylor is best ok! Het vaste gamma omvat tientallen kleuren met verschillende finishes en hier en daar zitten er ook leuke glitterlakjes tussen. Wat verzorging betreft: alle basics zijn er, maar een nagelriem olie of producten die concrete problemen (zoals bijvoorbeeld groeven) ontbreken naar mijn gevoel nog.

De verkooppunten van Morgan Taylor vind je terug op www.morgantaylor.be

Had jij al van Morgan Taylor gehoord?

Morgan Taylor Professional Nail Lacquer €12.95/stuk 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie