zondag 25 mei 2014

MAC | Casual Color 'For your amusement'

Ik ben gek op multifunctionele producten! En hoewel je eigenlik zowat elke lipstick ook op je wangen kan aanbrengen, vind ik van die creamy 'lip & cheek' producten toch nog altijd een geweldige uitvinding! Wat mij betreft mag MAC dan ook gerust wat vaker van deze casual 'lip & cheek' colours uitbrengen. Een aantal jaar terug was er een collectie die enkel uit deze producten bestond, maar sindsdien heb ik er geen meer gezien. Zonde! Ik was maar wat blij dat de 'Playland' collectie opnieuw zo'n producten bevatte.'For Your Amusment' is een frisse perzikroze kleur met een zachte blauwe ondertoon. Dit zou wel eens de perfecte kleur voor mij kunnen zijn. Ik ben een koel type -wanneer het op kleuren aankomt- en ik word echt vrolijk van deze kleur.


De verpakking is easy, breezy... euh ja 'beautiful' is misschien veel gezegd :) Maar wel gewoon praktisch en handig :) Werp deze in je handtas en je kan zowel je lippen als je schattige wangetjes een hele dag van kleur voorzien. Vooral op de lippen is bijwerken nodig: na een hapje of een drankje is deze liefelijke kleur verdwenen. Vandaar dat ik dit product ook eerder zie als een every-day product. Wanneer je een avondje uit op het programma hebt staan, wil je niet na elk drankje je lippen bijwerken, dan kies je voor iets stevigers :)


Niet iedereen zal deze kleur op de lippen mooi vinden en zeker niet iedereen zal met deze kleur staan. Persoonlijk vind ik het wel ok, maar dan enkel wanneer het er lichtjes is opgedept. Niet wanneer er een sh*tload aan product op je lippen hangt :)
Voor de wangen is dit dan weer wel gedroomde kleur. Hij geeft ook een heel creamy effect, waardoor het er ook erg natuurlijk en glowy uitziet.

 
Ik ben fan van deze dit ding! De Playland collectie van MAC is sinds 11 mei verkrijgbaar, ook online!
 
Hou jij van zulke multifunctionele producten?

MAC Playland Casual Color Lip & Cheek 'For Your Amusement' €21.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie