zaterdag 3 mei 2014

Lakstore | OPI x Faby

Woensdag 30 april stond al enige tijd omcirkeld in mijn agenda. Als nagellakliefhebber en beautyblogger was het dan ook een datum om naar uit te kijken. Dit was immers de datum waarop de Lakstore en het nagellakmerk Faby aan bloggend België werden voorgesteld. Een winkel met enkel nagellak en nagelverzoring...Hier zat ik al even op te wachten!
Place to be: Burburestraat 2A, Antwerpen. Da's even buiten het centrum, iets wat ik eerst niet goed begreep. "We zijn verliefd geworden op dit pand", dat kon ik dan weer wel begrijpen. Zowel de gevel als het interieur hebben een cleane industriële look, zonder dat het echt koud en kil aanvoelt.

 
Je kan er de nieuwste collecties van OPI en Faby terugvinden, maar ook klassiekers als het Avo Juice. Ik kocht er die avond mijn eerste flesjes en ik weet nu al dat ik er een verslaving bij heb!


'Fabulous Faby' de nieuwe collectie van Faby is er duidelijk aanwezig :) Binnenkort zie je dan ook enkele lakjes uit deze collectie op Muffins At Tiffany's verschijnen. 

Ik was zelf heel benieuwd naar Faby. Met veel plezier liet ik me dus in de nailbar onderhanden nemen, met producten van Faby. 

Ja, je leest het goed, de Lakstore, heeft ook een nailbar! Je kan er terecht voor een manicure of een pedicure hebt zo keuze uit verschillende behandelingen.
Tussendoor kan je ook genieten van een hapje en een drankje. Groter wordt het luxe-gevoel niet :)

Ik werd onderhanden genomen met 'Hula Hoop Pink' uit de 'Fabulous Faby' collectie. Je wordt trouwens heel professioneel geholpen en behandelt. Er is ruimte voor advies op maat.
Het hele Faby verhaal, kan je trouwens hier teruglezen. Ik was vooral benieuwd naar de producten zelf. 
Dit roze kleurtje dekte in twee laagjes en werd moeiteloos aanbracht, zonder strepen of vlekken. Momenteel draag ik hem ook al drie dagen, maar op een klein beetje tipwear na, is mijn manicure nog steeds tiptop in orde :) Dat zijn in elk geval al goede punten voor Faby! 

Voor de gelegenheid was ook de CEO van Faby afgereisd uit Italië! Hoewel hij zich heel gewoon gedroeg, vond ik het toch een hele eer om hem enkele vragen te stellen. Zo wist hij te zeggen dat een groot deel van de namen van de lakjes, ontstaan zijn door een herinnering en dat er meestal een heel verhaal aan vast hangt. Sterker nog : hij was instaat enkele kleuren bij naam te noemen en het daar bijhorende verhaal te vertellen.  
Daarnaast kregen we ook nog een leuk nieuwtje te horen: Faby werkt aan een collectie die voor tachtig percent uit natuurlijke bestanddelen zal bestaan! 


Dus mocht je in de buurt zijn, loop dan zeker een keertje binnen bij de Lakstore! Een must voor iedere nagellakliefhebber! Stiekem hoop ik dan ook dat er snel andere Lakstore's volgen :) Eentje in Oost-Vlaanderen bijvoorbeeld? ;)

Hartelijk dank aan Team Faby x Team OPI x Team Lakstore voor de fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie