vrijdag 9 mei 2014

Grace Of Monaco | Look x Win!

Dat ik een ferme boon heb voor Audrey Hepburn, mag geen verrassing meer zijn. Het stylicoon was in de jaren vijftig hotter dan hot! En helemaal terecht: deze dame was stijlvol, beeldschoon en altijd charmant. Toch deelde ze het een toneel met een al even stijlvolle dame, die ook filmgewijs zeker niet moest onderdoen voor Hepburn: Grace Kelly. Het lievelingetje van Alfred Hitchcock. Naast het witte doek, was Grace te spotten aan de zijde van haar echtgenoot Prins Reinier van Monaco. Yes, she had it all.Dat deze stijlvolle, charmante dame een bron van inspiratie is, is dan ook overduidelijk! Ik wou dan ook de uitdaging aangaan om een look te maken, geïnspireerd op Grace Kelly. De make-up van Grace zag er steeds erg minimalistisch uit, maar toch slaagde ze er keer op keer in om er erg glamoureus uit te zien. Indien ik erg all glammed up wil uitzien, heb ik toch echt wat meer nodig :)
Ik gebruik dan ook altijd een zwarte eyeliner of een zwart oogpotlood bij m'n bovenste ooglid. Het was al een hele uitdaging om deze achterwegen te  laten :)Zowel voor de ogen als voor het gelaat maakte ik gebruik van neutrale tinten. Het 'Natural Eye Palet' van Too Faced kwam hierbij mooi van pas. Deze had ik trouwens al veel te lang niet meer gebruikt :)
Idem voor 'Benetint' van Benefit, de lip & cheeck stain met een zachte rode kleur. Deze gebruikte ik zowel op de wangen als de lippen. Hoewel Grace regelmatig gespot werd met vuurrode lippen, wou ik het toch net iets rustiger houden. Deze 'mijn lippen zijn van nature zo rood'-look heeft ook wel wat.


Hoewel ik de coupe van Grace Kelly prachtig vind, ben ik er niet in geslaagd een dergelijke hairdo te maken. Zo'n kort koppeke past nu éénmaal niet zo goed bij mij :)

Ben je intussen ook in de ban van Grace Kelly? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Vanaf 21 mei kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'Grace Of Monaco', een film over het leven, vol intriges, van Grace Kelly. Want ja: haar leven mag er dan wel heel glamoureus hebben uitgezien, het was zeker niet alleen rozengeur en maneschijn.


De hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Nicole Kidman. Een rol die, als je het mij vraagt, op haar lijf geschreven is! De trailer ziet er dan ook veel belovend uit.En er is nog goed nieuws: ik mag drie duotickets weggeven! Wil je kans maken op één van deze drie duotickets voor de film Grace Of Monaco, dan hoef je slechts twee dingen te doen:

Like Muffins At Tiffany's op Facebook
Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin

De duotickets zijn geldig in elke bioscoop waar de film draait, geldig alle weekdagen behalve op feestdagen.
Deelnemen kan enkel vanuit België (gezien de tickets enkel in België geldig zijn). Je kan deelnemen tot en met 16 mei 2014 (23:59). De winnaars worden kort daarna gecontacteerd. Wanneer er binnen 48uur geen reactie op dit bericht komt, wordt er een nieuwe winnaar aangeduid.

Veel succes en alvast veel kijkplezier gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie