woensdag 21 mei 2014

Faby | Fabulous Faby

Faby is intussen geen vreemde meer voor de trouwe bezoeker van Muffins At Tiffany's. Mocht dat toch het geval zijn, klik dan vooral hier voor een introductie en mijn eerste ervaringen met het Italiaanse nagellak merk. Deze zomer brengt Faby 'Fabulous Faby'. Ik toon jullie vandaag een setje met vier mini's uit deze collectie.Faby wil met deze collectie ruimte creƫren om met kleur te spelen en je eigen stijl te ontdekken. Fijn dat ze er zo over denken :)

Deze set bevat vier uiteenlopende, zomerse tinten. Persoonlijk had ik toch graag een beetje meer samenhang gezien, maar ik je hoort me zeker niet klagen.

'Hula Hoop Pink' is een zacht frambozen roze kleurtje. Een klassieke zomerkleur mocht duidelijk niet ontbreken in deze set.

'Plastic Jewels and Neon Lights' -een hele mond vol- is een heldere blauwe tint. Op sommige momenten, in bepaald licht, heeft het zelfs iets van turquoise. Een echt strandkleurtje!

'Mint Bubbles' vind ik persoonlijk het minst geslaagd. Ik snap niet goed wat zo'n kleur in een zomercollectie doet. Dit is wat ik 'bosgroen' durf te noemen. Helaas is 'bosgroen' niet zo mijn kleur... Sorry!

En hoewel Fabulous Faby wil inspireren om met kleur aan de slag te gaan, is mijn favoriet alles behalve 'kleurrijk'. 'Sugerfull' is een tint van het meest zuiver wit.
Vorig jaar viel ik reeds als een blok voor een witte creamkleurige lak van OPI, maar dit jaar ga ik voluit voor 'spierwitte' nagels. Ik vraag me echt af waarom ik niet eerder witte nagellak heb ontdekt!

Sugarfull dekt mooi in twee laagjes. Het is dan ook geen dun lopend lakje, maar echt een creamy formule. Ook de borsteltjes van Faby lakken heel aangenaam. De smalle kwastjes zijn perfect voor mijn kleine nagels :)

Ik draag deze witte lak eveneens graag als basis bij een nail-art creatie of bij een andere lak.  Meet my new favorite combo: white x studs!

Ook niet mis: neon roze luippaardprint op een witte achtergrond. Dit kan uiteraard ook op alle nagels, maar dat vond ik wat teveel van het goede :) For now ;)

Je kan een stamping template gebruiken voor de print, maar ik ging aan de slag met een dotting tool :)

Zoals je ziet: witte nagellak, maar vooral Fabulous Faby, kent vele toepassingen! Op 'Mint Bubbles' na, vind ik dit zeker een fijn setje!
Draag jij wel eens witte nagellak?

Faby 'Fabulous Faby' miniset 17.50 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie