maandag 5 mei 2014

Demake Up | Expert Gamma x Facelook

Al jaren lang ben ik gek op de wattenschijfjes van Demake up. 'Wattenschijfjes zijn toch wattenschijfjes?' No dear. Er zijn wattenschijfjes en wattenschijfjes. Er zijn dunnen watjes die onmiddellijk pluizen en er zijn Demake up wattenschijfjes. Ook de reinigingsdoekjes van het Sensitive gamma van Demake up, neem ik graag mee op reis. Of ik gebruik ze wanneer ik te lui ben om over te gaan tot een uitgebreid reinigingsritueel :) Demake up introduceert nu ook het 'Expert' gamma. Zoals je misschien wel vermoedt, werken deze net iets efficiënter.

Daarmee wil ik niet zeggen dat de producten uit het Sensitive gamma niet efficiënt zijn, maar ze werken toch net iets zachter.
Het Expert gamma is trouwens ook ideaal voor waterproof make-up!


Het Expert gamma bestaat uit reinigingsdoekjes, wattenschijfjes met lotion, een reinigingslotion, en wattenschijfjes.

Zulke doekjes vind ik altijd een beetje een luxeproduct: je hoeft er letterlijk niets meer mee te doen dan je gezicht mee afwrijven. Aan de andere kant: ik zou dit niet elke dag gebruiken. Op tijd en stond een reiniging op maat kan geen kwijt.

Oog make-up remover is dan weer wel iets wat je elke dag kan gebruiken :D In het verleden reageerde ik wel eens slecht op een gelijkaardig product van Demake up, maar dit keer is het pure liefde!

En deze zijn dan weer handig voor op reis. Je hoeft geen aparte remover nodig en geen watjes. :) Joepie!

Zowel de producten individueel, als in combinatie met elkaar, zijn erg fijn. Zeker wanneer je regelmatig een full face make-up look maakt, komt het Expert gamma goed van pas!

En hoe kan je het best reinigingsproducten testen, dan te kliederen en te experimenteren met make-up? Onder het motto: "Don't worry. It will come off." daagt Demake-up de Belgische beautyblogger dan ook uit voor het creëren van een originele look. Een Facelook :) Dat moet je mij geen twee keer zeggen!
Deze look wou ik al enige tijd proberen, maar ik had nooit een echte reden / geldig excuus om met alle kleuren van de regenboog aan de slag te gaan. 
Het is dan ook heel simpel: doe net alsof je een winged eyeliner zou zetten, maar gebruik daarvoor gekleurde oogschaduw :) Om af te werken kan je alsnog een zwarte vloeibare eyeliner toevoegen. Dat zorgt ervoor dat alles meer één geheel vormt. 
Verder hield k het trouwens vrij rustig: een koele roze blush en fushia, matte lippen. Less is more, right
Ik vond het in elk geval leuk om deze rainbowlook te maken :)

Neem jij wel eens de tijd om echt met make-up te spelen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie