dinsdag 13 mei 2014

Caudalie | Parfum Divin

In mei vorig jaar leerde ik de 'Divine Legs' van Caudalie kennen: een getinte olie voor de benen. Dit product had, net als de Divine scrub en de Divine geurkaars, een heerlijke geur! Intussen smeerde ik om deze reden ook enthousiast met de Divine Olie. Maar helaas: tot nu toe was het niet mogelijk de heerlijke 'Divine' geur vast te houden. To nu ...


Caudalie, het skincare merk dat bij voornamelijke bij de apotheek te verkrijgen is, brengt eindelijk de heerlijke 'Divine' geur op de markt in de vorm van een parfum. De geur doet me denken de zomer en het strand, lekker zwoel, maar toch zeer draagbaar. Ik ben dan ook maar wat tevreden met dit parfum! Sterker nog: ik heb mijn signature scent voor de komende zomer gevonden.
Helaas blijft de geur niet een hele dag hangen. 's Middags en 's avonds kan je gerust een keer bijspuiten.

Caudalie licht de geurnoten van het Divin Parfum toe.
Niet alleen de geur van dit parfum is -wat mij betreft- hemels, maar ook de verpakking ervan is prachtig. Ik zou bijna durven zeggen dat dit één van de mooiste flacons is die ik in lange tijd zag.
Het bovenste deel van het smalle flacon oogt alsof het van metaal is en zorgt voor een 'spiegel' effect. Naar onder toe wordt de flacon geleidelijk transparant. De dop is van hout en werd afgewerkt met goud. Très chique!


Wat is jouw favoriete geur op dit ogenblik?

Parfum Divin de Caudalie 50ml €49.30

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie