zaterdag 19 april 2014

Shoppen | Lookiss Make-up Store by Di

Een winkel vol beautyspullen, dat klinkt toch als muziek in onze oren, niet waar dames? En ja, zo zijn er al verschillende winkels: denk aan MAC of iU of aan Cosmeticary. Maar zulke winkels spitsen zich vooral toe op één merk of verkopen toch meer high-end producten. En ja, er zijn ook nog drogisterijen als Kruidvat, die naast voeding en huishoudspullen ook make-up verkopen. Echt advies kan je helaas niet krijgen. Di (voor de Nederlandse meiden onder ons: Di is een Belgische drogisterij) opent daarom de eerste make-up store. Je kan er budgetvriendelijk beautyshoppen, met een high-end gevoel. Ik ging alvast een kijkje nemen!


Toen ik het nieuws voor het eerst vernam, had ik onmiddellijk een heleboel vragen.
 Waar?, dat willen jullie ook wel weten, neem ik aan :) Het antwoord op die vraag is 'Leuven'. Maar dan rijst meteen de vraag: waar nog?
Wanneer? Is het iets tijdelijks of kunnen we het hele jaar door, jaar in jaar uit naar de make-up store?
Wat? Welke merken mogen we verwachten? Komt Di misschien ook met een soort huismerk?
En ook: kan je er kleine behandelingen laten doen? Bijvoorbeeld: het bijwerken van de wenkbrauwen, manicure/pedicure, ...

'nough with the questions, time for some answers! But first, let me show you some pictures of the store :)
Wat me onmiddellijk opviel, was het aanbod aan merken en producten. Di zelf staat reeds gekend om een merkenaanbod dat elders maar moeilijk te vinden is. Bij deze Lookiss Make-Up Store, is dat niet anders. Denk aan The Balm, Sinful Colors, Orly, I Love... Cosmetcis,... Maar het merk waarmee men bij Lookiss echt wil uitpakken is... -wait for it, wait for it-  Physicians Formula. Het Amerikaanse minerale merk is op dit ogenblik in België exclusief bij Lookiss te verkijgen. Uiteraard kan je het ook via buitenlandse webshops aankopen, maar da's natuurlijk niet hetzelfde :)
Da's meteen ook het idee achter de Lookiss Make-Up Store: men wil er zoveel mogelijk exclusieve merken aanbieden. Physicians Formula is slechts een begin!


Wat betreft het aanbod is deze nieuwe shop zeker een aanrader! Ook wat betreft de indeling en aankleding scoort de winkel erg goed. De ingebouwde schappe ogen erg clean en nodigen uit om alle spulletjes te bekijken. Aan het begin van de winkel van je The Balm, Bourjois,... Vervolgens is er veel nagelijk. Echt: veel nagellak. Essie, 2B, Park Avenue, Olry, Layla Cosmetics, Sinfull Colors,... Maar ook veel leuke nail-art spulletjes, kunstnagels en nailwraps. O.a. vertegenwoordigd: Elegant Touch, House of Holland,...
Daarna heb je de skincare: bodyslotions, scrubs, gezichtreinigers,... En tot slot: Physicians Formula! Uiteraard wel een sterke zet om dit exclusieve merk achteraan in de winkel de plaatsen: zo moet je eerst de hele winkel door en kan je haast niet anders dan naar alle andere leuke goodies kijken.
Je kan je er trouwens ook laten opmaken! Op die manier kan je bepaalde producten onmiddellijk in actie zien :)

Er werd ons (mezelf en de andere aanwezige bloggers) eveneens naar feedback gevraagd rond het hele concept.
Welk gevoel krijg je bij de winkel? zijn er suggesties naar het productgamma toe? Waar moet de volgende winkel komen?
Ik vond het echt heel fijn dat er werkelijk naar onze mening werd gevraagd! Uiteraard is het gewoon ook erg nuttig voor de mensen van de Lookiss Make-Up Store om directe feedback te krijgen.
Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat er met al deze input zal worden gedaan :)

Ik zeg: meer van dat! Bij voorkeur in Oost-Vlaanderen ;) Merken die van mij zeker nog mogen worden toegevoegd aan het assortiment: Barry M, Real Techniques, Soap&Glory.

Maar hé: wacht vooral niet tot er een Lookiss bij jou in de beurt komt en trek nu al naar Leuven!
Place to be: Diestsestraat 68 - 3000 Leuven.

Welke merken / producten zou jouw ideale make-up store bevatten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie