donderdag 17 april 2014

Rituals | Lotus Shimmer

Begin deze maand konden jullie al het één en ander lezen over de 'Flowers Of India' lijn van Rituals. Deze gelimiteerde reeks producten, licht momenteel in de winkels, dus ik wou jullie de review over de 'Lotus Shimmer' niet langer onthouden. Je zal er immers snel moeten bijzijn, als je deze body cream wil bemachtigen!

Wat ik persoonlijk het fijnst vind, aan de body creams van Rituals, is de formule: de substantie is dikker dan een body lotion, maar dunner dan een body butter. Toch wordt je huid voldoende gevoed, zonder dat er een al te vet laagje achterblijft.

Vervolgens vind ik ook de geur van deze 'Lotus Shimmer' heerlijk. Dankzij de witte lotus en bergamot, ruikt deze fris en bloemig, maar niet te zoet. De geur is ook niet overheersend, dus laat je gerust gaan tijdens het smeren :)

Zeker niet onbelangrijk: de shimmers! Zoals de naam 'Lotus Shimmer' doet vermoeden, laat deze body cream je ook echt schitteren :) Neen: je wordt geen discobal, maar wanneer je huid in het licht komt, zie je hier en daar een kleine shimmer. Heerlijk voor de lente en de zomer, zulke producten!


De verpakking van deze bodycreams is niet zo bijzonder. Al mogen de vrolijke print en het rozé gouden deksel er best zijn! Bij deze: let maar niet op de mooie vingerafdruk op het deksel van mijn pot :D #oops

Als je het mij vraagt : een aanrader!

Spotte jij de Flowers Of India collectie al bij Rituals? 

Rituals Lotus Shimmer Body Cream 200 ml €16.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie