vrijdag 11 april 2014

Real Techniques | Expert Face Brush

Over de Real Techniques kwasten was ik eerder al lyrisch! Sinds enige tijd is mijn verzameling dan ook een nieuwe RT kwast rijker. De Expert Face Brush stond al enige tijd op m'n wishlist en sinds ik hem heb, kan ik niet meer zonder. Serieus, dan ontstaat er paniek in m'n hoofd... Oké, niet echt, maar het scheelt in elk geval niet zo heel erg veel :)

Real Techniques kwasten mogen dan wel vallen onder de noemer 'budetvriendelijk', je mag ook gerust een degelijk kwaliteit verwachten.  Dit kan je onmiddellijk aan de verpakking van stevig plastiek zien: de kwast is beschermt tegen stof en andere schade, maar toch ziet de verpakking er nog goed uit.

De expert face brush van Real Techniques is bedoelt om het aan brengen van creamy/vloeibare foundation en zo een 'flawless base' te creëren.  Het is dan ook een erg stevige kwast: de haren staan dicht op elkaar, maar de kwast voelt niet stijf aan. De haren zijn echt heel zacht.Aanvankelijk dacht ik dat het erg moeilijk ging worden, om met zo'n kleine borstel -want uiteindelijke is hij niet zo groot- foundation over m'n hele gelaat aan te brengen. De kwast is echter heel soepel en laat je toe je foundation geleidelijk op te bouwen en te verdelen. Ook langs de neus werd deze kwast prettig. Je kan er immers erg precies mee werken.

De verpakking heeft het over een 'pixel perfect' resultaat en dat kan ik alleen maar beamen. In combinatie met de juiste foundation, is dit echt een geweldige kwast.


Probeerde jij al een keer een kwast van Real Techniques?

Real Techniques Expert Face Brush€ 14.99
o.a. via Boozyshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie