woensdag 9 april 2014

Random | Opgemaakt #004

Inderdaad lieve lezer, het is weer zover: vandaag toon ik u wat ik de voorbije maand zoals heb opgemaakt. Het is een mix van enkele klassiekers en zaken die ik absoluut niet opnieuw zo kopen. Een beetje lichaamsverzorging, haircare, parfum,... echt van alles wat!

De bi-fase eye make-up remover van Ici Paris Xl... Het kan geen verrassing zijn. Deze komt werkelijk elke keer terug.
Ook op de foto: Prep x Prime fixing powder van MAC. Al kwam ik er later pas achter dat deze nog in m'n opgemaakt doosje zat van vorige keer. Even om te bevestigen dus: hij is echt op.

Vervolgens eentje die ik zeker niet opnieuw zou kopen. Schrik niet, maar het gaat om 'Chance' van Chanel. Ik kreeg deze een keer cadeau, maar oorspronkelijk stond de 'Eau Tendre' variant op m'n wishlist. Dit is de klassieke geur en om de één of andere reden had ik hier echt niets mee. Ik heb hem dan uiteindelijk meer als kamerparfum geruikt, dan dat ik hem zelf opspoot... Blij dat deze op is!


Eentje die ik intussen wel opnieuw kocht: de lipbalm met spf 15 van Bobbi Brown. Je ziet het goed: het tinnenblikje is helemaal leeg! Ik ben trouwens ook onder de indruk van het blik zelf. Dit doosje sleepte ik een jaar overal mee naartoe en toch is er nauwelijks schade of slijtage te merken. Als is de tekst uiteraard wat bekrast, maar verder is er niets te zien. Good job!

Nog eentje dat ik intussen opnieuw kocht: de Batiste 'XXL Volume' droogshampoo. Ik gebruik deze al een aantal jaar en nog steeds is het mij go-to product wanneer ik een bad-hair-day heb.

 
Eentje die ik  ook wel eens opnieuw zou durven kopen: de Divine Scrub van Caudalie! De aankoopprijs ligt volgens mij rond de vijventwintig euro, maar hij is het echt helemaal waard. De geur, het melkachtig wanneer hij in contact komt met water en het resultaat: I love it!


Et voila: dat was het! Niet echt heel veel producten dus, maar ik ben nu eenmaal vrij zuinig met dit soort dingen :)

Welke producten maakte jij de laatste tijd op en welke daarvan koop je ook keer op keer opnieuw?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie