maandag 14 april 2014

Random | Beauty News #013

Met enige vertraging kan je vandaag dan toch de dertiende editie van BNAT lezen :) Het mooie weer van afgelopen weekend zorgde er immers voor dat ik liever op terras zat met een ijsje in de hand, waardoor het bloggen even werd uitgesteld. Maar kijk: van uitstel komt zeker geen afstel. En de zon is zelfs nog een beetje terug te vinden in dit nieuwsoverzicht :)

En die zon vind je met name terug in de 'Huile Prodigieuse' van Nuxe. De droge olie krijgt in 2014 een nieuw jasje: op de verpakking wordt nu een elegant dametjes afgebeeld, wat het product tot een collectors item maakt voor de echte fans. Ook is er nu de Huile Prodigieuse OR: de voorgenoemde klassieker wordt hierbij vergezeld van parmoelbestanddelen, wat voor een erg mooi en zomers effect zorgt.
 
 
Nuxe Huile Prodigieuse 100ml €32 vanaf mei 2014
Nuwe Huile Prodigieuse 100 ml €39.40 vanaf juni 2014
 
Wie denkt aan zon en zomer denkt ook aan een stralende zuivere huid. Le Wrap Terre d'Orient masker van Quiriness zou hierbij wel eens goed kunnen van pas komen.
Het zuiverende masker op basis van drie soorten klei heeft een zelfwarmende eigenschap. Dit vind ik zelf altijd erg prettig. Gewoon omdat het meteen zo'n echt 'spa-gevoel' geeft.
Quiriness Le Wrap Terre d'Orient masker 50ml €24 exculsief bij Ici Paris XL
 
De lipstickfans is het vast niet ontgaan: Estée Lauders bracht een nieuw product op de markt! De Pure Color Envy Sculpting Lipsticks werden eind maart voorgesteld en nu al worden deze door menig beautyblogger/beautyliefhebber als het beautyproduct van het jaar! De troef van deze lipstick is de manier waarop drie erg belangrijke eigenschappen worden gecombineerd: de lipstics is zowel hydraterend, als goed gepigmenteerd en daarbij ook nog een keer voorzien van een een satin-finish. Laat dat laatste nu net zijn waar ik gek op ben :)
De lipstick is beschikbaar in twintig kleuren en eentje is web-exclusive. Want ja: Estée Lauder heeft sinds enkele weken ook een eigen webshop! Die vindje hier!
 
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick €33.11
 
Uiteraard is er ook een beetje nagellaknieuws, hoe kan het ook anders :)
Sally Hansen brengt namelijk twee topcoats uit op de markt. De 'Big Shiny Topcoat' droogt niet alleen in zestig seconden, ze zorgt ook voor een soort 'gel-look'.
De 'Big Matte Topcoat' heeft dan weer een matt effect. 
Schandalig eigenlijk dat zulke producten nog niet eerder aan het assortiment van Sally Hansen werden toegevoegd :)
 
 
 
Sally Hansen Big Matte Top Coat €9.99
Sally Hansen Big Shiny Top Coat €9.99
vanaf mei 2014 bij Planet Parfum
 
 
Hoewel volgend nieuwtje al op meerder blogs uitgebreid ter sprake kwam, wil ik het toch nog even vermelden: Make-Up Academy is vanaf half april -nu zo ongeveer- te koop bij Kruidvat! Het Londse merk kan worden vergeleken met merken als Catrice en Gosh. Kwalitatief budgetproof goodies dus :)
 
Et voila, hopelijk kon deze lectuur jouw maandagochtend een beetje opvrolijken :)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie