dinsdag 1 april 2014

RainPharma | AfterOil 'Sweet Morning Mint'

Weet je nog, toen ik voor het eerst over RainPharma schreef? Ik werd door het skincaremerk van Belgische bodem uitgenodigd om hun cityspa te ontdekken. Ik was onder de indruk! Dit keer mocht ik de AfterOil van RainPharma uitproberen. Zoals de de naam al doet vermoeden, is het een olie die je gebruikt na het douchen. Olies en lotions die je na het douchen, -maar wel in de douche, op je natte huid- gebruikt, zijn hotter dan hot de laatste maanden. RainPharma volgt deze trend, maar dan wel met een eigen twist.De AfterOil, die in een handig pompflacon zit, bestaat in vier geuren afkomstig van echte bloemen, kruiden, planten en bomen. De geuren werden als volgt gedoopt: 'A Zest Of Happiness', 'Calming Botanical Touch', 'Lemony Vanilla Hugs' en 'Sweet Morning Mint'. Zelf probeerde ik de 'Sweet Morning Mint' variant. Deze ruikt erg kruidig, met een vleugje munt -ja ik weet het : munt is ook een kruid
De verpakking legt je nog een keer uit hoe je dit gebruikt: na het douchen breng je de olie aan op de natte huid. Vervolgens spoel de AfterOil voorzichtig af -niet wrijven! Tenslotte kom je uit de douche en droog je je af, zoals gewoonlijk. Het resultaat: een zachte, gevoede huid. En wat de geur betreft: deze is heel subtiel. Je ruikt dus niet naar een kruidentuiltje :)

Wat ik wel grappig vind, is dat de verpakking ook aangeeft dat er slipgevaar is in de douche :) Een verwittigd man is er twee waard, niet waar?

Het voordeel aan deze olie die je onder de douche gebruikt, is dat je je vervolgens ook gewoon kan aankleden. Wanneer je een gewone bodylotion gebruikt, blijft je huid toch nog enige tijd 'plakkerig' aanvoelen. Met deze AfterOil, is dat niet het geval. 

Wat mij betreft is deze AfterOil van Rainpharma een aanrader! Hij geeft je ook meteen dat luxe spa-gevoel. En dat terwijl je je toch niet meteen blauw hoeft te betalen.

Wat vind jij van de lotions/olies voor onder de douche?

RainPharma AfterOil 250ml €17.95 
Verkooppunten via www.rainpharma.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie