vrijdag 25 april 2014

Plog | 23 april 2014

Hello Gorgeous! Vandaag staat de tweede 'plog' -photoblog- online! Afgelopen woensdag trok ik naar Antwerpen, voor de persdagen! Ik had geen strakke planning en was van plan slechts enkele persbureau's te bezoeken, maar dat is anders uitgedraaid. Aan de ene kant omdat ik wakker werd met keelpijn en een neus vol snot -very charming indeed!- maar anderzijds ook omdat ik onverwacht iemand tegen het lijf liep :)


First things first: food for the bunny!

En als de ene eten krijgt, wil de andere ook wat aandacht...

Tijd om zelf ook te ontbijten: Griekse yoghurt met honing en rozijnen. Lekker zoet!

En daarna trok ik dus richting Antwerpen. Trouwens: is er iemand zijn dinosaurus kwijt? Hij staat gewoon in Antwerpen Centraal op jou te wachten hoor!

Vervolgens trok ik naar Maison PR. Ik was er nog nooit geweest en kreeg gelukkig de hulp van mijn goede vriend Google Maps. Zonder die app stond ik waarschijnlijk nog steeds naast die dino!

Het PR bureau dat ik eerst bezocht, vertegenwoordigd o.a. Inglot! Vanaf 1 mei zal dit Poolse merk ook in België te verkrijgen zijn. Er wordt een winkel geopend in Hasselt en als ik me niet vergis, komt er ook een webshop.


Een uitgebreider verslagje van wat ik hier allemaal te horen -en te zien!- kreeg, volgt later. Dat geldt trouwens voor alle info en producten die op de persdagen aan bod kwamen. 

Intussen was het al tijd om te lunchen. Ik had besloten bij 'Ellis Gourmet Burger' te eten. Ze hebben verschillende soorten hamburgers, maar dan niet op zo'n fastfood manier. 

Ik bestelde een homemade ice tea...

... en een trio van mini-hamburgers.
Heerlijk! Ook in Brussel, Gent en Maasmechelen Village zit er een 'Ellis'.

En toen gebeurde het, daar stond ze plots: Peggy! Ze stelde voor om samen nog enkele PR bureau's te bezoeken. Aangezien het met twee altijd gezelliger is dan alleen, zei ik maar al te graag ja!
We doorkruisten -onbedoeld- heel Antwerpen en deden daar misschien wat langer over dan nodig, maar hey: at least we had fun while doing it :)

Onderstaande foto hing omhoog in één van de kantoren. Ik vond hem zo mooi!

Een tafel vol snoepgoed... They know what they are doing!

Het is al lang geen geheim meer: Rimmel gaat een samenwerking aan met Rita Ora! Houd Muffins At Tiffany's in de gaten voor meer info en beelden ;)

Alsof dat snoepgoed nog niet genoeg was, werden we ook verwent met oliebollen! #nomnom

Aan 'het eind van de dag' was ik ook nog uitgenodigd bij Liu Jo, waar hun eerste parfum werd voorgesteld. Kijk hoe leuk het is om die verschillende formaten flesjes zo te zien staan :) Ook hierover lees je binnenkort meer :)

Intussen was ik best wel moe geworden. Geen wonder ook, als je de hele tijd zo'n lading zakjes meesleept!
Gelukkig waren er geen problemen met de treinen en stond ik in no time terug in my hometown :)

Mijn thuis is ... waar de spaghetti op me wacht? Ja zeker!

En kijk, ik hield er zowaar ook echte 'oorlogswonden' aan over. Mijn sok was door de dag heen afgezakt -don't ask- , waardoor een gigantisch blaar was ontstaan... Once again: very charming!


En dan eindelijk naar bed! Op zich om heel schappelijk uur, maar aangezien ik me toch nog wat ziek voelde, was ik maar al te blij dat ik m'n bedje zag.

Ziezo lieve lezer, dat was het dan alweer! Hopelijk kon dit stukje "Het leven zoals het is... Muffins At Tiffany's" jullie even entertainen! 
Mocht dat het geval zijn, dan durf ik jullie tevens om een gunst vragen. It will only take a minute! Ik zou het heel fijn vinden, mochten jullie voor mijn 'nail-art creatie' willen stemmen, via de website van Elle. Op die manier kan ik een workshop met Elfi winnen! Stemmen doe je hier. Oh ja: die met 'het poesje' -het moest toch een poesje voorstellen- is van mij!
Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie