donderdag 3 april 2014

Plog | 2 april 2014


'Ploggen, het lijkt een nieuw fenomeen te worden. 'Photobloggen' -een verslag in foto's- ik wou het ook wel een keer proberen. Gezien mijn bezigheden niet altijd zo boeiend zijn -voor buitenstaanders- is het maar al te gek er een volledig fotoverslag aan te wijten.
Gisteren, twee april, was niet zo'n doorsnee dag. Ik had een dagje vrijaf, want ik zou naar het PR bureau van & Other Stories trekken en daarna naar een event van Rituals.
Zet u schrap voor mijn eerste plog!

Om 8u liep de wekker af. Op werkdagen sta ik om om 5u30, dus op vrije dagen is dit een mooi tijdstip om op te staan vind ik.


Als ik opsta, moet deze kleine meid natuurlijk ook gewekt worden!

Het hoofdingredient van mijn ontbijt: choco! Normaal ontbijt ik niet in de week, maar als ik dan toch de tijd heb, dan kan een boterham met choco er altijd in :)

Vervolgens deed ik de afwas en checkte ik m'n mail. Kijk wie daarbij opduikt: Grace Kelly! Binnenkort meer hierover ;)

Ondertussen licht er ééntje te chillen in op bed, in de zon. I can't blame her!

Ik wou dat ik er kon gaan bijliggen, maar er moesten ook nog boodschappen worden gedaan.

En toen overkwam me iets dat enkel mij kan overkomen. Zoals gezegd was ik van plan naar het PR bureau te gaan dat & Other Stories vertegenwoordigd. Om de één of andere reden was ik er van uitgegaan dat dit ook in Antwerpen was. Zo kon ik ook makkelijk doorgaan naar het Rituals event 's avond. Bleek dus -dit zag ik echt net voor ik thuis wou vertrekken-, dat de PR van & Other Stories zich in Brussel bevond. Dat hield in dat ik eerst meer dan anderhalf uur op de trein/tram zou moeten zitten en dan nog een keer anderhalf uur om naar Antwerpen te gaan. Zelf met de wagen deed ik er nog lang over... Het speet me ontzettend, maar dat had ik er niet voor over.
De rest van de namiddag deed ik dan maar wat huishoudelijke klusjes. Niet zo boeiend dus :)

Tegen 17 u trok ik naar Antwerpen. De treinrit verliep vlot en zonder vertragingen! Ja, dat hoor je goed: er waren geen vertragingen!

Antwerpen-Centraal, wat een prachtig station is het toch....

Ik was ruim op tijd voor het Rituals event, dus ik kon nog even langs een aantal winkels gaan.


De winkel van Hunkemöller was enkele maanden daarvoor helemaal in het nieuw gestopt. Je krijgt er zowaar een Victoria Secret gevoel :) Heel mooi gedaan!
Ik ging ook nog even langs MAC. Mijn paint in 'Bare Canvas' was op. Ik gebruik deze als oogschaduwbasis. Ter vervanging had ik snel die van Essence gekocht, maar dat is het toch ook niet helemaal. Die slaat oranje uit op m'n oogleden en die kleur overheerste steeds. Ongeacht welke kleur oogschaduw ik erover aanbreng.
Voor ik naar Rituals trok, liep ik de dames van Nymphette en BeautyEtc al tegen het lijf. Leuk om ze nog een keer te zien :)
Bij Rituals werden we hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje.

Flowerpower!

Reden van ons gezellig samenzijn: de nieuwe limited edition 'Flowers of India'. De geur van deze producten is echt heerlijk!

Ook hierover lees je binnenkort meer!

Vervolgens trok ik weer naar huis. Op de trein nam ik wat documentatie door.

Home sweet home! Deze roos zat in de goodiebag van het event.

Nog snel even het beddegoed vervest. Dat moest dringend eens gebeuren. Ik slaap trouwens ook zoveel beter in schoon beddegoed :)

Et voila: dit was'm dan, mijn eerste plog! Hopelijk kon het jullie toch even boeien :)

Zou ik dit meer moeten doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie