zaterdag 5 april 2014

OPI | Sheer Tints

Yes ladies and gents, another nailpolish post! Dit keer is het toch wel iets ongewoons, althans: zo denk ik er over. Aanvankelijk was ik van mening dat de Sheer Tints van OPI niet zo speciaal waren. Ik bedoel maar : nagellak waarvan je op voorhand zegt dat hij niet zal dekken, wie ziet daar op te wachten?! Het concept achter deze vier lakjes is toch net iets anders. Het is namelijk niet bedoeling dat je ze als gewoon nagellakje gebruikt, maar als topcoat. Dat verandert de zaken natuurlijk!

Echt, ik snapte het niet goed. Tot ik dit filmpje zag...Hier zie je een mooi voorbeeld van een mogelijke toepassing van de Sheer Tints. Al zou ik er zelf misschien wel een witte lak onderzetten. Al is dit ook zeker niet mis.

Je kan er dus onmiddellijk erg arty-farty mee uit de hoek komen, maar je kan ze ook gewoon echt als gekleurde topcoats gebruiken en zo zelf nieuwe kleuren samenstellen.
Bijvoorbeeld: neem een gele lak en zet daarover de blauwe sheertint, et voila: een nieuwe groene tint!

Of ja kan bijvoorbeeld stipjes van de verschillende kleuren sheertints op je nagels zetten en ze zo in elkaar laten overvloeien.

Het kriebelt echt om met deze 'color tinted top coats' -zoals OPI ze zelfs zo mooi omschrijft- aan de slag te gaan.

Deze Sheer Tints zullen in vier kleuren beschikbaar zijn.
L-R: I'm Never Amberrased - Magentale With Me - I Can Teal You Like Me - Don't Violet Me Down

Vooral de magenta en de violette kleur dragen mijn voorkeur. Ook omdat ze volgens mij erg mooi samengaan.

Als liefhebber van nagellak/nailart is een item uit deze collectie volgens mij absoluut een must. Of de doorsnee vrouw in Vlaanderen hierop zit te wachten...? Neen, waarschijnlijk niet. Maar da's niet erg, dan is er meer voor ons :D

Zou het iets voor jou kunnen zijn, deze gekleurde topcoats?

P.S. vanaf half april in de winkels!

Sheer Tints by OPI €14.50
Mini Pakketje Sheer Tints (4x 3,75ml) €18.50
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie