dinsdag 15 april 2014

OPI | I Just Can't Cope-acabana

Als er iets waarvan ik geen genoeg kan krijgen, dan is het wel nagellak. Ik verkies dan ook lakjes met een speciale finish of in een hele felle kleur. Zo kon ik maar moeilijk weerstaan aan dit bananengeel kleurtje uit de Brizal Collection by OPI. Je zou kunnen stellen dat het een gedurfde keuze is, want zo'n kleurtje valt echt wel op. Reken dus maar op opmerkingen als 'Oh jij hebt gele nagellak' of 'Oh wat een origineel kleurtje'. Het hoeft niet altijd om een handtas of schoenen te draaien hé dames :)
OPI deed het weer. 'I Just Can't Cope-acabana', hoe heeft Suzi (Weiss-Fischmann) dit nu weer verzonnen. Serieus, die vrouw is een genie. Al was het alleen al om de namen van haar producten :)


Het vrolijke gele lakje heeft een creamy finish en dekt daardoor ook erg goed. Het is dan ook een vrij donkere gele kleur. Je zou het haast oker kunnen noemen.
In elk geval: één laagje is goed, maar zoals altijd gebruik ik liever twee laagjes :)


In combinatie met een goede topcoat, kan deze trouwens ook een aantal dagen 'chiploos' gedragen worden. Ik kon er maarliefst drie dagen mee rond paraderen eer ik wat tipwear opmerkte. Op dag vier moest het er wel echt af, maar dat lijkt me niet zou uitzonderlijk .


Mocht je deze vrolijke spring-in't-veld nog ergens spotten, aarzel dan zeker niet!

Hou jij van dit soort kleurtje op je nagels?

OPI 'Brazil Collection' I Just Can't Cope-acabana €14.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie