woensdag 23 april 2014

Inspirational | The Tattoo Issue

Sinds een aantal jaar loop rond met het idee om een tattoo te laten zetten. Iets kleins, geen grote tekening van een draak of wat dan ook. Da's niet meteen mijn stijl :) En ook niet op m'n rug, want dan zie ik hem zelf niet! Maar bijvoorbeeld ook niet op m'n voorhoofd; da's misschien wat overdreven hé. Ik weet waar ik het wil: aan de zijkant op m'n ribbenkast. Dit brengt me onmiddellijk bij twijfelpunt nummer 1: de pijn! Gezien ik slechts de naam van m'n doopmeter wil laten tattoëren, denk ik er op een half uurtje van af te zijn. Heikel punt 2: het definitieve karakter van zo'n tattoo. Tegenwoordig kan je zo'n inkttekening opnieuw laten verwijderen, maar dat kost nog eens zoveel en het is ook pijnlijker dan het plaatsen van de tattoo... Heel wat om over na te denken dus. Terwijl ik zelf de pro's en cons afweeg, toon ik jullie nog enkele afbeeldingen van tattoo's die er best mogen zijn.


En tot slot eentje die steeds grappig blijft, uit de film 'We're the Millers'
'No Ragrets'
'Not even a single letter?'


So tell me: heb je tattoo's? Heb je er ooit spijt van gehad? Welke tattoozaken (bij voorkeur in Oost-Vlaanderen) kan je me aanraden?
Tell me all about it!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie