maandag 7 april 2014

Event | Rituals 'Flowers Of India'

In de zomer van 2013 werd ik uitgenodigd om de opening van de Rituals flagshipstore in Antwerpen bij te wonen. Toen ik afgelopen week opnieuw naar deze mooie winkel in Antwerpen mocht afzakken, was ik erg benieuwd naar wat Rituals dit keer in petto had. De lijn die werd voorgesteld heet 'Flowers of India'. Bloemen waren er in elk geval!bloemen, bloemen en bloemen!
Cocktails! Al weet ik niet zeker of de cocktail lady het kon appreciëren dat ik een stiekeme foto van de setting maakte :)

'Flowers of India' de nieuwe LE lijn van Rituals, is geïnspireerd op -rarara- bloemen uit India. Bloemen staan er symbool voor liefde, toewijding, schoonheid, verlichting,... Vooral de lotusbloem komt hierin sterk aan bod.
De lijn bestaat uit een Shower Foam, Summer Blis Shower Oil, Shimmer BodyLotion, Lotus Secret Geurkaars en Indian Blossom geurstokjes.

Deze geurkaars wil ik zeker een keer proberen! De geur van deze lijn is namelijk ideaal voor de lente! Lekker fris en bloemig, maar toch niet te zoet. Love it!

De Hammam lijn is niet nieuw in het Rituals assortiment, maar ze kreeg wel een make-over! De verpakking van de scrub werd groter en de formule van de Hammam Body Mud werd opnieuw bekeken. De Hammam lijn werkt vooral zuiverend, met rozemarijn en eucalyptus. Hoog tijd om ook deze lijn beter te leren kennen, lijkt me!


Ook de Ayurveda collectie werd vernieuwd. Zo werden er drie nieuwe producten aan de lijn toegevoegd: Ayurveda Scrub, Shanti Shower Olie en Chakra Water Bed & Body. De lijn is geïnspireerd op Indiaanse rozen en er werd ook heerlijke zoete amandelolie in verwerkt. Hoog op de wishlist: het Chackra Water voor bed en body! 

Ook de Elegance Culrling Mascara kreeg een make-over. Zowel de verpakking als de formule en het borsteltje werden aangepast. Binnenkort lees je hierover dan ook een uitgebreide review.

Deze knapperds hebben dan weer geen make-over nodig: ze zijn goed zoals ze zijn. En vooral ook mooi om naar te kijken, vandaar dat ik deze shimmerpowders toch even laat zien :D De middelste -in de kleur 'Sunglowpeach'- is echt prachtig!

In m'n plog die donderdag online kwam, kon je zien dat ik met een goed gevoel en een mooie goodiebag terug huiswaarts keerde met een set leuke producten om te testen.

Hartelijk dank voor de fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie