zondag 27 april 2014

Antwerp PressDays | Rimmel, Babor, BE, Jane Iredale,...

In m'n laatste plog kon je het ook al zien: ik trok naar Antwerpen om allerlei nieuwigheden te ontdekken. Vandaag toen ik jullie, zoals beloofd, enkele hoogtepunten. Are you ready?


Uriage, een Frans merk dat men op de Belgische markt wil introduceren. Hun paradepaardje is het Thermische Water. Dit werk reinigend en zuiverend en kent vele toepassingen. Hier was ik best benieuwd naar.

 Bij BE, het make-up merk dat exclusief bij Ici Paris Xl wordt verkocht, hadden ze enkele hele leuke nieuwe producten. De lieve MUA was zo vriendelijk m'n make-up opnieuw te doen. Helaas heb ik hiervan geen foto's.

Dit leuke palletje is ideaal voor Moederdag!

En ja: ook Qiriness was van de partij!


Rita Ora en Rimmel: a dream come true! De collab resulteert in twaalf nagellakjes en zeven lipbalms. Ik was vooral onder de indruk van de nagellakjes. Twaalf kleuren, das niet niets!
Rita Ora heeft de kleuren helemaal zelf ontwikkeld, wat natuurlijk erg leuk is! Er is gekozen voor zes koele tinten en zes warme tinten.

De witte lak, is Rita's favoriet. Het zou dan ook haar signature kleur zijn.

De collectie van Rita Ora en Rimmel zal vanaf mei in de winkels liggen!

 En ook Sally Hansen smeet in mei iets nieuws om de markt. Deze zes nieuwe kleuren zullen -zoals alle Sally Hansen producten in BelgiĆ«- exclusief bij Planet Pafrum verkocht worden.

Een maandje later kan je opnieuw naar Planet Parfum, voor deze Color Frenzy's. Vrolijke topcoats met heel veel glitter!

Tot slot nog enkele beelden van Jane Iredale en Babor. Beiden erg stijlvolle merken.Oh ja: ik wil nog even van de gelegenheid gebruik maken om te vermelden dat ik het erg leuk vond om m'n collega bloggers te ontmoeten en ja: ik wil Peggy nog een keer bedanken om me mee op sleeptouw te nemen :)

See anything you like?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie