woensdag 26 maart 2014

Winactie | Hoesjes.nl

Lieve lezer, ik hoop dat u het nog niet beu bent: ook vandaag staat er een wincatie op het (feest)menu! (Blog)verjaardagen kan je kennelijk niet genoeg vieren. In de aanbieding: een telefoonhoesje uit het ruime aanbod van hoesjes.nl! Want zeg nu zelf: een smartphone zonder hoesje, is als een verjaardag zonder cadeautjes, een feestje zonder cocktails! Helaas geen cocktail voor ieder van jullie, maar wel een soort 'Dita-Von Tees cocktail' voor één iemand.

Dita Von Teese en haar cocktail.

Hoesjes.nl is webshop die voornamelijk -hoe kan het ook anders, met zo'n naam?-  telefoonhoesjes aanbiedt. Waar de meeste gelijkaardige webshops zich beperken tot de gegeerde modellen als alle varianten van de iPhone van Apple en  Samsung Galaxy S4 hoesjes, biedt hoesjes.nl ook cases en hoesjes aan voor andere modellen. En niet alleen van die standaard hoesjes, maar echt fancy goodies!


De winnaar van deze (voorlopig) laatste verjaardagswinactie, mag dan ook een hoesje naar keuze selecteren van het merk 'Accy' of 'Star-Case'. Dit zijn beiden erg hippe merken die gebruik maken van leuke printjes en kleuren. Purfect :)


Wat moet je doen om kans te maken op een hoesje van Accy of Star-Case uit het aanbod van hoesjes.nl voor jouw smartphone?  
  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Like Muffins At Tiffany's op Facebook.
  • Like Hoesjes.nl op Facebook.
  • Laat een reactie achter waarbij je een geldig e-mail adres invult in het daartoe voorziene vakje. 
Meedoen kan tot en met vrijdag 4 april 2014 23u59. Kort nadien zal de winnaar via e-mail gecontacteerd worden. Indien er binnen 48 uur geen reactie op de e-mail komt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. De winactie staat open voor deelnemers uit België en Nederland.

Veel succes galls!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie