maandag 24 maart 2014

Vier 3 jaar Muffins At Tiffany's met The Balm en Di.


Well 'hello' there, ladies! Ik beloofde jullie nog een leuke winactie voor het driejarig bestaan van Muffins At Tiffany's, et voila! Today is that day! Ook vandaag kan ik een aantal van jullie (heel) gelukkig maken, met een mooie prijs :) Toen ik de prijzen binnen kreeg, wou ik dan ook stiekem alles zelf houden, maar da's natuurlijk niet de bedoeling :D Kijk snel verder om te zien wat je kan winnen!


Vandaag geef ik drie 'setjes' van The Balm weg. Alle producten werden geschonken door Di (voor de Nederlandse meiden onder ons: da's een Belgische drogisterij keten die als één van de weinigen The Balm verkoopt.) Hartelijk dank !!!

Wat valt er te winnen?

Iets wat ik persoonlijk echt helemaal geweldig vind: het 'Balm Jovi Rockstar Palette'. Het palette bevat een hele reeks mooi oogschaduwkleuren, een highlighter, een blush en twee lipsticks. Een all-in-one palette dus. Zoiets komt altijd van pas, toch :)
De afdruk die je ziet in de highlighter is puur van de verpakking zelf, ik heb er niet in zitten porren :)

Next up: een duo van een blush en een transparante poeder: Frat Boy en Sexy Mama.


Frat Boy is een zachte roze kleur die voor een heel natuurlijk effect zorgt. Een kleur die iedereen goed staat dus :)
Sexy Mama ziet er licht huidskleurig uit in de verpakking, maar het is wel degelijk een transparante poeder die het glimmen tegengaat. Gewoon over je foundation aanbrengen en you'll look like a sexy mama!

Het laatste setje van The Balm bevat drie producten: een transparant toilettasje met daarop een leuke print van deze dame in The Balm -style, een Balm Shelter lipgloss en een Time Balm Concealer.


Balm Shelter lipgloss in 'Daddy Girl' is een frambozenroze kleur :) Très classy and chique!
De Time Balm Concealer is in de kleur medium. Lichte huidjes kunnen hier weinig mee, aangezien hij toch echt wel wat donkerder is. Just sayin' :)

Je snapt nu wel waarom ik alles stiekem gewoon zelf wil houden :D Maar goed, ik heb mijn deel cadeautjes al gehad de afgelopen dagen :) Deze zijn voor jullie.

Wat moet je doen om één van bovenstaande setjes te winnen?

  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Like Muffins At Tiffany's op Facebook.
  • Laat een reactie met een leuke verjaardagsboodschap achter waarbij je eveneens vermeldt op welke deze setjes je wenst te ontvangen. HIermee wordt in de mate van het mogelijk rekening gehouden.
Vergeet ook niet om een geldig e-mail adres in te vullen in het daarvoor voorziene vakje!
Meedoen kan tot en met vrijdag 28 maart 2014 23u59. Kort nadien zal de winnaar via e-mail gecontacteerd worden. Indien er binnen 48 uur geen reactie op de e-mail komt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. De winactie staat open voor deelnemers uit België en Nederland.

Veel succes sexy mama's! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie