vrijdag 14 maart 2014

Smilemakers | The Millionaire


De post van vandaag, is anders dan normaal. Hij gaat namelijk niet over beauty, maar over seksualiteit. Als je dat niet prettig vind, hoef je deze post natuurlijk niet te lezen. Ik ben ook niet van plan er een gewoonte van te maken, dit is slechts een éénmalig iets. Verder hoef je ook niet te vrezen voor dirty details of gedetailleerde persoonlijke beschrijvingen. Wie intussen toch benieuwd is, kan verder lezen over 'the millionaire'...


Voor ik het wil hebben over wie of wat 'the millionaire' is, wil ik het het eerst hebben over 'Smilemaker' het merk achter 'the millionaire'. Bij Smilemakers willen ze letterlijke een glimlach op je gezicht toveren. Wat ze dan precies op de markt brachten? Euh... vibrators.

Geen kinky vibrators met onmenselijke afmetingen of andere speciale effecten. Integendeel! Men wil deze items juist toegankelijker maken en de taboe's doorbreken.


Toen ik aan m'n vriend vertelde dat ik hierover zou schrijven, was zijn eerste reactie: "Ben ik niet goed meer misschien?"
Dit brengt me al meteen bij het eerste taboe: Seksspeeltjes gebruik je enkel als je alleen bent.
Het wordt hoog tijd dat we dit misverstand de wereld uit drijven! Waarom zou je het niet samen met je partner gebruiken? Dat kan toch ook fijn zijn?

Nog een misverstand rond vibrators en consorten: je kan het alleen in gespecialiseerde zaken kopen, waar enkel vreemde types komen.
In het algemeen gesproken, kan dit wel kloppen, maar Smilemakers brengt hier verandering in! Vanaf nu kan je voor een periode van zes maanden exclusief bij Di vinden. Je hoeft dus geen 'louche' winkels voor te bezoeken, maar mikt het gewoon in je winkelmandje naast je nieuwe lipstick en je maandverband.

Ik moet toegeven: ik heb absoluut geen ervaring met dit soort zaken! Laat staan dat ik het al een keer echt geprobeerd heb.
Toch was ik erg benieuwd.


Het gamma van Smilemakers bevat 4 modellen:
The Fireman, The Frenchman, The Tenniscoach en The Millionair. De namen vind ik persoonlijk wel grappig gekozen. Een beetje naughty, maar met humor :) Zo noemen ze hun producten ook 'personal masager' in plaats van 'vibrator'.Elke model heeft -net zoals de namen doen vermoeden- een eigen 'persoonlijkheid'. Ik ging voor -rara ra- The Millionair.
Hij wordt door Smilemakers als volgt omschreven: A classic gentleman and all-rounder. He's there to pleasure you like the princes you are.
Opnieuw dat fijne gevoel voor humor :) Da's wat ik zo leuk vind aan de Smilemakers: het is nooit echt 'erover', maar eerder giechelig en meisjesachtig. Eerder 'Carrie Bradshaw' dan 'Samantha Jones'. Does that make sense?


Wat de omschrijving betreft: dit model is inderdaad wat ik me voorstel bij klassieke vibrator. Wat de vorm betreft, maar ook wat de  grote betreft.
Ik was aangenaam verrast door het materiaal waaruit The millionaire vervaardigd is. Het voelt heel zacht aan, net alsof het echt een laagje huid is. Maar dan minder griezelig als het klinkt :) Onthoud vooral: zacht en aangenaam. En dus niet koud, kil of kleverig :)


Een vibrator hoort te vibreren en daarin is The Millionaire geen uitzondering. Via een simpele druk op de knop krijg je het ding aan de praat.
Hoe dat voelt? Dat moet je zelf maar eens proberen ;)

Had jij al van 'Smilemakers' gehoord?

Smilemakers 'The Millionaire' €39.95 exclusief bij Di

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie