zondag 30 maart 2014

Random | Instagram Diary #023


Hello Darlings! Dit is alweer de voorlaatste dag van de maand maart. Een zeer bewogen maand, waarin ik heel wat te vieren had: ik was vijf jaar samen met mijn vriend, ik zelf werd 24 lentes oud/jong en precies vandaag bestaat ook Muffins At Tiffany's 3 jaar! Oh en ik vergeet bijna de verjaardag van twee boegbeelden in mijn leven: mijn grootmoeder wordt vandaag 83 jaar en de grootmoeder van mijn vriend werd er 80. Inderdaad: maart is één groot feest! Misschien ben ik net om die reden vergeten foto's te nemen, maar kijk: ik wist toch enkele sfeerbeelden te verzamelen voor jullie :)


1. Kindereitje! - Af en toe komt het kind in mij naar boven. Toen ik de 'prinsessenuitgave' van de Kindereitjes zag, moest ik één hebben. Er zat zowaar een pony in! 2. Breakfast - Gewoon omdat het kan 3. Birthday Breakfast - gewoon omdat mijn ouders mij wouden verrassen :) 4. Champagne! - Omdat 80 jaar toch ook moet gevierd worden.

5. Birthday Donut - Ik hou niet zo van taart, dus op mijn verjaardag at ik bij de koffie een donut. Inclusief kaarsjes. Hoewel: die kaarsjes at ik natuurlijk niet op hé! 6. Rainpharma's After Oil - Heel binnenkort meer hierover :) 7. Caudalie testing material - Ook deze goodies van Caudalie worden uitgebreid getest. Zij het door de mama ;) 8. Flamingo - Naar aanleiding van mijn tropical jungel fever, ben ik helemaal in de ban van de flamingo. Waarom er dan niet eentje op je nagels toveren?

9. Going Green - komkommer snijden voor wat later een wrap met zalm en komkommer zou worden 10. Chicken x pasta - Ja, nog meer eten! Dit geïmproviseerd schoteltje voor één persoon heeft me trouwens erg gesmaakt. 11. DIY Saturday - Ik had een set oude stoelen gekregen van mijn vader. Stevige eikenhouten stoelen. Ideaal voor in onze nieuwe woonst, maar die eiken look is toch wat achterhaald. Afschuren die handel!

Achteraf gezien is het een wonder dat ik maart geen vijf kilo aankwam, gezien de hoeveelheid voedsel die in dit overzicht is terug te vinden :)

Hoe was maart voor jou? Was er ook veel te vieren of had je andere fijne plannen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie