zondag 2 maart 2014

Random | Beauty News #012

Woohoo! Dit is alweer de twaalfde editie van Beauty News At Tiffany's! Dat wil ook zeggen dat deze rubriek ongeveer een jaar geleden voor het eerst online kwam :) Happy Brithday BNAT! Omdat het zondag is, is het dan ook een mini-versie. Niemand heeft zin om ellenlange teksten te lezen op een lazy sunday. Althans ik toch niet :) In deze editie zie je dan ook voornamelijk budget-proof producten en parufm. Jawel: 'budget-proof' en 'parfum' in één zin!Beyoncé is met 'Rise' niet aan het proefstuk toe! Ik was ben een groot fan van haar eerste geur 'Heat', dus ik ben altijd wel blij om te horen dat Queen B haar parfum collectie uitbreidt.
'Rise' bevat de geur van Mrs Carters' favoriete bloem, de orchidee, en van abrikoos. Een fris en bloemig parfum dus.  Het flacon vind ik zelf minder geslaagd. Vooral de bovenzijde met die gouden 'rotsen' vind ik wat kitscherig -niet in de goede zin van het woord-, maar goed: never judge a book by his cover :)

Beyoncé 'Rice' Eau de Parfum 15 ml € 18,00
Beyoncé 'Rice' Eau de Parfum 30 ml € 26,50 
Beyoncé 'Rice' Eau de Parfum 50 ml € 37,00
Beyoncé 'Rice' Body Lotion 200 ml € 12,50
Beyoncé 'Rice' Shower Gel 200 ml € 12,50


NYC heeft dan toch besloten om ook maar met een variant van de Cliniuqe Chubby Sticks te komen. Dit maal werden de dikke potloden voor je lippen 'NYC Color CityProof Twistable Intense Lip Color' gedoopt. Intussen zijn er reeds eindeloze varianten van deze lipsticks op de markt, maar ik blijft het leuk vinden :)
De lipstick is in twaalf kleuren te verkrijgen. Opvallend is, dat het wel degelijk om verschillende kleuren gaat: zowel lichte bubblegum tinten, als perziktinten komen aan bod, maar ook de berryrode tinten zijn vertegenwoordigd. Mooi gedaan van NYC!

NYC Color CityProof Twistable Intense Lip Color €3.99


Opnieuw een parfum. Dit keer gaat het om een nieuwe telg uit te PlayBoy famillie. Parfumgewijs dan toch, over de rest spreek ik me niet uit ;)
'Play It Pin Up 2' is een speelse vrouwelijke geur. In de basis komen warme, verleidelijke noten van vanille, cederhout en muskus tot ontwikkeling in een onvergetelijk geurspoor voor een verslavend effect. De verpakking vind ik een beetje kinderachtig, maar ergens ook wel schattig :)

Play It Pin Up 2 Eau de Toilette 30 ml € 13,99
Play It Pin Up 2 Eau de Toilette 50 ml € 17,99 
Play It Pin Up 2 Parfum Deodorant 150 ml € 3,55 
Play It Pin Up 2 Showergel 250 ml € 2,99


Goed nieuws voor de fans van vloeibare eyeliner! Yves Rocher brengt een eyeliner met een verbeterde formule en vernieuwde tip op de markt.
Zelf ben ik een groot fan van vloeibare eyeliners, dus hiernaar ben ik echt benieuwd! Ook fijn is het ruime kleurenaanbod. Ik beken dat ik maar al te vaak op veilig speel en voor een zwarte wing kies, maar waarom niet eens die mooie 'prune' kleur proberen?

Yves Rocher 'Perfect omlijnde ogen' €14.90
verkrijgbaar vanaf 10 maart


Afsluiten doen we dan toch met een high-end product. Estée Lauder verrast ons met een CC Creme met speciale aandacht voor anti-aging. Met mijn 23 levensjaren ben ik hier nog niet meteen aan toe, maar ik kan me voorstellen dat menig vrouw van dit product zal kunnen genieten!
De optelsom is dan ook zo gemaakt: 'Anti-aging + comfort + een vleugje kleur = Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10'. 

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10     € 58,96

Et voila: dat was het! Kort maar krachtig :)

Ik ben vooral benieuwd naar de lipsticks van NYC en de eyeliner van Yves Rocher. Het is immers altijd leuk om nieuwe, kwalitatieve basisproducten te ontdekken :)

Waarnaar ben jij het meest benieuwd de komende maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie