zondag 16 maart 2014

OPI | Brazil Collection

Na een lange winter herfstige periode wordt het stilaan al lente. Ik hou van de zon en begin stilaan al te dromen van de vakantie. Hoewel die vooral zal gevuld zitten met verhuizen, schilderen en opruimen. Dat terzijde. Ik zal uiteraard ook wel tijd maken om op een terrasje te zitten in één of ander leuk zomerjurkje. Naast een zonnebril, een cocktail, mag een zomerse manicure dan zeker niet ontbreken. Gelukkig heeft OPI aan alles gedacht :) Aanschouw: Brazil by OPI.

Ik weet het: op Nederlandse (en andere niet-Belgische) blogs, kwam deze collectie al uitgebreid in de spotlights te staan. Zoals we dat intussen gewoon zijn, loopt België altijd enkele maanden/weken achter. Maar vrees niet: sinds kort is de Brazil Collection ook in België te koop :)

Deze collectie schreeuwt 'zomer'! Ze is dan ook gebaseerd op de fauna en flora van van Zuid-Amerikaanse land. Zo zien we een selectie aan bruine en groene tinten -zoals je die wel vaker ziet in een tropische jungel-, maar ook een reeks hevige, vrolijke rode en oranje tinten. Die matchen bij die denkbeeldige bloem in m'n haar... :)

L-R: Next Stop…The Bikini Zone - Don’t Bossa Nova Me Around - Taupe-less Beach - São Paulo Over There - OPI Scores a Goal! - AmazON…AmazOFF

L-R: I Just Can’t Cope-acabana - Where Did Suzi’s Man-go? - Toucan Do It If You Try - Kiss Me I’m Brazilian - Live.Love.Carnaval - Red Hot Rio
Naast deze twaalf 'gewone' kleurtjes, bevat deze collectie ook nog een set 'Beach Sandies', met daarin vier miniflesje liquid sands.

L-R: Samba-dy Loves Purple - I'm Brazil Nuts Over You - What's a Little Rain Forest? - You're So Flippy Floppy

En naar goede gewoonte worden ook de mooiste kleuren in een mini-setje verkocht. Deze set kreeg de naam 'Copacababies'. Love it!
L-R: Next Stop...The Bikini Zone - Kiss Me I'm Brazillian - AmazON...Amazoff - Where Did Suzi's Man-go?

Now excuse me while I shop for matching lipsticks!

Spotte jij de Brazil Collection by OPI al in de winkels? Of nog beter: op je nagels?

Brazil by OPI  €14,50
Brazil by OPI  Copacababies (4x 3,75ml) €18,50
Brazil by OPI  Beach Sandies (4x 3,75ml) €18,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie